FORHOLDSREGLER CORONAVIRUS

Endelig er alle butikkene våre er åpne igen og våre ansatte står klar til å ønske dere velkommen! Finn din nærmeste butikk via ’Finn butikk’ på nettsiden!

Hos Hunkemöller ønsker vi at personale og kunder skal passe på hverandre og føle seg trygge. Dette har fått en helt ny betydning den siste tiden. Coronaviruset har minnet oss om hvor viktig det er å fokusere på dem man har nær og kjær.

Vi har alle så smått begynt å venne oss til og tilpasse oss den nye situasjonen. Alle holder besvisst 1,5m avstand og begrenser på den måten at viruset sprer seg..

I butikkene våre gjør personalet alt de kan for å etterleve myndighetenes retningslinjer. Vil du heller shoppe online, er hjemmesiden vår åpen 24/7. Vi har utvidet returperioden fra 30 til 45 dager. På grunn av ekstra forholdsregler kan leveransen og svartiden fra kundeservice ta litt lenger tid enn normalt. Vi beklager ubeleiligheten dette måtte medføre.

  • Du kan også bruke Click & Collect! Få pakken din levert til din favoritt Hunekmöller butikk. Vi vil sette stor pris på at du henter pakken din utenfor de mest travle periodene, for eksempel om morgenen.

På vegne av hele Hunkemöller-teamet, takker vi for din forståelse og tillitt, spesielt i denne usedvanlige tiden. La oss alle se frem til øyeblikket hvor vi alle igjen kan møtes, reise rundt og bli inspirert av alt det fantastiske som vår vakre verden har å by på – også flott undertøy!

Pass på dere selv og hverandre!

Love,
Hunkemöller

PS: Vi gleder oss til å servisere deg og hvis du har spørsmål eller bekymringer omkring ovenstående, eller annet her på hjemmesiden, kontakt oss gjerne via kundeservice..