Loading...
MER OM OSS2019-11-15T15:24:13+00:00

ET UNDERTØYSMERKE I STOR UTVIKLING

Hunkemöller ble grunnlagt i Amsterdam i 1886, og har blitt et verdensberømt merke og velrenommert arbeidsgiver med butikker og nettbutikker i mange land. Dette gjør Hunkemöller til en av de hurtigst voksende detaljhandlerne i verden. Hunkemöllers merkeidentitet er definert av våre heltinner som leverer riktig kommunikasjon og tjenester til våre kunder.

Hunkemöller er nå et internasjonalt multichannel-undertøysmerke, et kjent navn i 21 land og den ubestridte markedslederen innen dameundertøy i Nord Europa. I Tyskland er vi den største spesialkjeden. Vi opplever også kontinuerlig vekst i Østerrike, Danmark, Spania, Frankrike og Sverige. Videre har selskapet sikret seg mange industriutmerkelser. For eksempel: Detaljhandelprisen 2014 for det beste undertøysmerket i Nederland, Belgia, Tyskland, Spania og Frankrike. Hunkemöllers visjon er livslang kundelojalitet. Når en ser for seg framtiden, streber vi etter rask vekst, både fysisk og digitalt Derfor planlegger vi å utvikle vårt multichannel-tilbud og på samme tid åpne flere inspirerende butikker.

LEV VÅRE VERDIER, VÆRE I KONTAKT, MORSOMT, INSPIRERENDE, SEXY OG LIDENSKAPELIG

Vår visjon er å gjøre Hunkemöller til førstevalg når det gjelder dameundertøy, i og utenfor Europa. Vår markedsledende produktutvikling, den inspirerende kundereisen og entusiastiske medarbeidere gjør oss til det vi er i dag. Komplementert av den dyktige bruken av ny teknologi og sosiale medier har Hunkemöller blitt det kjære globale og sosiale undertøyet. Det er vår misjon å holde kontakten med kundene våre, tilby en lidenskapelig service i verdensklasse og sexy produkter i et inspirerende og morsomt miljø.

BLI DEN BESTE OG BLI EN DEL AV DEN GODE ARBEIDSGIVEREN, HUNKEMÖLLER

Vi bryr oss om våre ansatte og veileder de til sin karriere i Hunkemöller. Siden vi er en overlegen arbeidsgiver tilbyr vi et introduksjonsprogram for å hjelpe nye butikkansatte i gang. For å kunne yte kundeservice i verdensklasse, blir våre ansatte kontinuerlig opplært på den elektroniske læringsplattformen Hunkemöller- akademiet! Finn alle våre ledige stillinger på Hunkemöller – din framtidige arbeidsgiver! Vår visjon er et av elementene som bidro til at fikk prisen for “Top Employers 2018” i Nederland. Denne prisen er for gode arbeidsgivere. Med dette er vi en av de 15 butikk-kjedene i verden som har mottatt denne prisen.
Vi er veldig stolte og veldig ærgjerrige for å beholde denne prisen i lang tid.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og tredjepartstjenester. Ok