Loading...
STILLINGER2019-11-15T15:25:00+00:00

Et fantastisk sted å jobbe

Hunkemöller er den ledende, europeiske detaljhandelen innen undertøy med over 900 butikker. Og vi ekspanderer hele tiden! At vi har suksess med strategien vår, er nært knyttet til menneskene våre. Menneskene våre er det som gjør Hunkemöller spesiell. Vi ser utover erfaring og er oppriktig interessert I hva som er drivkraften din. Det er derfor vi ansetter etter holdninger og lærer deg opp i faget.

Vi oppmuntrer våre ansatte til å holde sine ferdigheter og kunnskaper up to date og til å være den beste utgaven av seg selv. Vi er lidenskapelig opptatt av å støtte staben vår når det gjelder utdanning og utvikling, og vi vil fortsette å gjøre betydelige investeringer på dette området. Omvendt vil vi alltid verdsette dine verdifulle bidrag og være glade for å lære av deg.

De fantastiske produktene vi skaper, og det at vi leverer World Class Service til våre kunder og kolleger, skiller oss fra konkurrentene. Vi ønsker at våre ansatte skal handle I tråd med idealene og leve ut verdiene: fun, passionate, in touch, inspiring og sexy! Pluss at vi ønsker at de skal føle seg Fit, Vital & Happy. Sammen bestreber vi oss på å være et sted der folk elsker å jobbe, er stolte av merkevaren og der vi skaper ekte Brand Ambassadors.

Føler du at du kunne være den perfekte match for oss? Da søker du søker du på en av stillingene i vårt globale, dynamiske selskap. Klikk på lenken for å oppdage alle de ledige stillingene hos Hunkemöller og finn drømmejobben din. Vi håper vi ser deg snart!

Se alle våre ledige stillinger
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og tredjepartstjenester. Ok