Gå i naturens farger

Om samlingen

Gå i naturens farger med Wies, den nye kapsulkolleksjonen i vår "Together Tomorrow" reise. Blondene i Wies har blitt farget med naturlige fargestoffer, som er vårt neste steg mot en grønnere måte å produsere vårt undertøy. Vi har kombinert nye og resirkulerte materialer, med farger som er funnet i naturen. I motsetning til syntetiske fargestoffer er disse naturlige fargestoffene fornybare og biologisk nedbrytbare. Undertøy ble nettopp enda bedre! Laget for din kropp, med naturen i tankene
Se her

For å farge blondene på vår Wies-bh har vi dukket inn i verden av naturlige fargestoffer. Våre designere har blitt inspirert av gamle teknikker som ble brukt for å farge tekstiler og vi er så fornøyde med resultatet! Ved å knuse og koke eikenøtter har vi skapt en subtil off-white nyanse, og vi har også laget en feminin rosafarge. Disse fargene kan blekne og bli matte ved vask og ved eksponering mot sollys, hvilket leder til at hvert plagg blir unikt, akkurat som deg.

Denne kolleksjonen består av en bh, en vattert bh, en høytlivstruse og en brazilian truse. Vi har brukt en miks av nytt og resirkulert materiale, og alt er sydd sammen med 100% resirkulert tråd. Metalllåsene er også resirkulerte. Med disse stegene i vår "Together Tomorrow"-reise blir vår påvirkning på miljø litt mindre..


Laget for kroppen din og planeten.


Møt Josefina. Laget for kroppen din og planeten. Vi kaller henne den mest bærekraftige kapselkolleksjonen vår. Josefina-serien er ett av stegene på vår reise mot en mer bærekraftig produksjon.

Denne reisen er et del av vårt initiativ “Together Tomorrow”, der målet vårt er kontinuerlig forbedring av våre bærekraftige praksiser. Vårt undertøy fortsetter å feire din kropp, samtidig som den også er bedre for planeten.

Produksjonen av denne kolleksjonen gjøres i nærheten av der alle de separate komponentene produseres for å unngå transport, og dermed minimere fotavtrykket. Vi har brukt tid på å gjøre vårt andre lags-leveransekjede synlig for å finne ut hvor vi kan gjøre en forskjell.
Se her

Det er på tide med positive handlinger. Hos Hunkemöller lager vi undertøy som støtter, beskytter og gir det selvtillit. Vi må gjøre det samme for miljøet. Vi tar utfordringen med å forbedre måten vi produserer klærne våre på, for å kunne ta bedre vare på planeten vår. Moteindustrien har en negativ påvirkning på miljøet og vi er ansvarlig for vårt et eget fotavtrykk. Derfor iverksetter vi tiltak, hver dag, for å designe våre klær på en mer bærekraftig måte. Disse trinnene utgjør reisen vår og denne reisen vår er en del av vårt initiativ som vi kaller “Together Tomorrow”. Dette er vårt løfte om å ta vare på planeten. Josefina-kolleksjonen er bare et lite steg på denne reisen. Et vakkert steg. Sammen tar vi valgene for en bedre fremtid.