Meet Josefina

Laget for kroppen din og planeten.


Møt Josefina. Laget for kroppen din og planeten. Vi kaller henne den mest bærekraftige kapselkolleksjonen vår. Josefina-serien er ett av stegene på vår reise mot en mer bærekraftig produksjon.

Denne reisen er et del av vårt initiativ “Together Tomorrow”, der målet vårt er kontinuerlig forbedring av våre bærekraftige praksiser. Vårt undertøy fortsetter å feire din kropp, samtidig som den også er bedre for planeten.
Om samlingen

Det som gjør deg virkelig spesiell er det du ikke kan se. Slik er det også med vår Josefina Capsule Collection. Den består av Bh-er, bodyer og truser. Vi har laget denne flørtende serien som en del av vår utvikling. I denne lille og førsteklasses kolleksjonen har vi slått sammen vår kunnskap om undertøysproduksjon med det vi lærer om bærekraft. En kolleksjon som ikke bare ser fantastisk ut, den er også vår mest bærekraftige kapselkolleksjon (så langt).
Se her

Vi skaper ett av de mest intrikate klesplaggene som du eier. BH-en. En BH som er laget av så mange som 50 separate deler og dette er en av grunnene til at det ikke er bare enkelt å lage den på en bærekraftig måte. Men vi elsker utfordringer! Våre designere forsker på hvordan hver del kan lages mer bærekraftig. Hoveddelen for materialene som utgjør Josefina-kapselkolleksjonen inneholder resirkulerte materialer. Det er vår ambisjon å øke de faktiske prosentandelene over tid. Nå bruker vi 100 % resirkulert blonde, laget av resirkulert nylon og elastan, og 100 % resirkulert polyester laminering for våre polstrede cups. Blant dette har vi også valgt netting og elastiske stropper som inneholder resirkulert nylon i denne stilen med hengetags laget av FSC-resirkulert papir.

 

BH Josefina - Svart

Shop

Body Josefina - Svart

Shop

BH Josefina - Grønn

Shop
Produksjonen av denne kolleksjonen gjøres i nærheten av der alle de separate komponentene produseres for å unngå transport, og dermed minimere fotavtrykket. Vi har brukt tid på å gjøre vårt andre lags-leveransekjede synlig for å finne ut hvor vi kan gjøre en forskjell.
Se her

Det er på tide med positive handlinger. Hos Hunkemöller lager vi undertøy som støtter, beskytter og gir det selvtillit. Vi må gjøre det samme for miljøet. Vi tar utfordringen med å forbedre måten vi produserer klærne våre på, for å kunne ta bedre vare på planeten vår. Moteindustrien har en negativ påvirkning på miljøet og vi er ansvarlig for vårt et eget fotavtrykk. Derfor iverksetter vi tiltak, hver dag, for å designe våre klær på en mer bærekraftig måte. Disse trinnene utgjør reisen vår og denne reisen vår er en del av vårt initiativ som vi kaller “Together Tomorrow”. Dette er vårt løfte om å ta vare på planeten. Josefina-kolleksjonen er bare et lite steg på denne reisen. Et vakkert steg. Sammen tar vi valgene for en bedre fremtid.