Selvklebende bh-er

Hva er en selvklebende bh?

En bh uten bånd eller stropper som fester seg til brystene. En selvklebende bh gir støtte som en bh, men er usynlig. Perfekt under ryggløse kjoler og topper, og kjoler med lavt snitt!

Hvilken størrelse på selvklebende bh?

På Hunkemöller selger vi størrelsene du finner i størrelsestabellen for selvklebende bh-er ovenfor. Cupene til en selvklebende bh trenger ikke å dekke hele brystene dine, så lenge det føles som om de sitter godt og dekker den fremre delen av brystene.

Hvordan fester jeg en selvklebende bh?

  1. Bruk din selvklebende bh på ren hud (ellers fester ikke limet seg)
  2. Plasser din selvklebende bh i ønsket posisjon (hvis den har løse cuper, sett først én cup på før du kleber på den andre.
  3. Trykk på bh-en med begge hender for å sikre festet (hvis du har en klebrig bh med cuper, kobler du fremre lukking først).

Selvklebende bh-er

Selvklebende push-up bh

Denne selvklebende push-up bh-en har en push-up effekt akkurat som din vanlige push-up bh! Leter du etter en løsning for den lave ryggkjolen og for et perfekt løft? Da er dette den selvklebende bh-en for deg! Vil du ha litt ekstra? Bruk den spesielle snørelukningen for å skape en nydelig kløft!

Oppdag

Alternativ: nipple covers

Et alternativ for en selvklebende bh er nipple covers! Du fester disse på brystvortene dine, og fremhever den naturlige formen på brystene dine. De er perfekte å bruke under ethvert plagg med lavt snitt eller rygg. Husk at nipple covers ikke støtter brystene dine. Hvis du har større bryster, vil du kanskje like støtten en selvklebende bh gir deg.

Oppdag

Slik rengjør du en selvklebende bh:

  1. Rengjør din selvklebende bh for hånd hver gang du bruker den med litt vann og mild såpe.
  2. Skyll den ordentlig og la den lufttørke.
  3. Bruk det beskyttende laget igjen for å forhindre at limet blir støvete.
  4. Du kan bruke din selvklebende bh på nytt.

Tips:

Leter du etter flere undertøyløsninger? Oppdag hvilke bh-løsninger du kan bruke under forskjellige typer kjoler, eller sjekk hvilket undertøy du kan bruke under hvite klær!

  1. Ikke bruk body lotion, dufter eller sminke på brystene, da dette vil skade limet
  2. Ikke bruk neglene eller børster til å rengjøre en selvklebende bh
  3. Tørk aldri den selvklebende bh-en med et håndkle, da fibrene klistrer seg til limet