Badetøyguide - Hvilket badetøy passer til kroppsformen din?

Velkommen, sommer! Vi har savnet deg! Hva skal du derimot ha på deg på stranden? Denne badetøysguiden hjelper deg med å finne det søteste badetøyet for kroppsfasongen din. Ettersom hver kropp er unik, har vi laget disse tipsene basert på de 5 mest kjente kroppsformene. Og ikke bekymre deg, disse retningslinjene er bare her for å inspirere deg. Du bør bruke det badetøyet du føler deg komfortabel med. At du ikke har en spesifikk kroppsform, betyr ikke at du ikke skal ha den spesifikke bikinistilen. Så la oss inspirere deg, og nyt sommeren!

Pæreformet

Har du en pæreformet kropp? Les: smale skuldre og liten midje, hofter bredere enn skuldre, og frodige lår. Prøv å fremheve overkroppen! Bruk en stroppeløs (bandeau) bikinitopp for at skuldrene skal virke bredere. Eller velg en topp med en lys farge og / eller trykk. Føler du deg usikker på underkroppen din? Velg en bikinitruse med høy midje. Det får hoftene til å se smalere ut, og om nødvendig, dekker det magen. Et annet alternativ som alltid fungerer er å bruke en pareo!

SE MER

Epleformet

Er du velsignet med tynne ben og har små hofter? Er overkroppen kortere og mer fyldig? Da har kroppen din en epleform. Velg deg en bikinitruse med lavt snitt, eller en bikinitruse med høyt snitt. En truse med lavt snitt vil optisk forlenge og fremheve overkroppen, og sistnevnte vil gjøre at beina virker enda lengre! Vil du skjule magen din? Velg en badedrakt eller tankini med pliseer rundt livet. Plisseene vil gi overkroppen mer volum, og fremhever den minste delen av midjen.

SE MER

Timeglassformet

Har du en liten midje, og bredere hofter og skuldre? Da har du en superfeminin timeglassfigur. Fremhev midjen og skuldrene med en vakker haltertopp. Har du en større cupstørrelse? Forsikre deg om at du velger en bikinitopp med nok støtte. En bikinitopp med spiler med rette stropper ville være et flott alternativ! Velg en ensfarget farge for å få overkroppen til å se mindre ut, men gi utseendet en lekende vri ved å velge en topp med dekorasjoner og / eller pigger.

SE MER

Atletisk

Har du en smal kroppsbygning med subtile kurver? Da har du en atletisk figur. Du kan bruke flere eksentriske bikinier for å gi figuren din mer form. Velg for eksempel en topp med rysjer og trykk for at overkroppen skal virke fyldigere. Eller velg en trekanttopp (med ekstra vattering) for å skape mer volum. For å vise frem hoftene dine kan du bruke en bikinitruse med lavt snitt med justerbare stropper. Hoftene dine vil definitivt se mer formfull ut!

SE MER

Omvendt trekant

Er skuldrene dine bredere enn hoftene? Og er du fyldigere oppe enn nede? Da har du sannsynligvis en omvendt trekant kroppsform! Du kan balansere formen din ved å trekke oppmerksomhet til underkroppen. Gjør det ved å ta på deg fargerike bikinitruser, og velg en mørkere / vanlig farge for toppene dine. Eller velg bikinitruser med noen ekstra søte detaljer som frynser. Hvis du har en større cupstørrelse er det sannsynligvis mer behagelig å bruke en bikinitopp som gir deg støtte. Tenk på en haltertoppbikini eller en bikini med spiler.

SE MER

Nytt badetøy

Oppdag