12 undertøysløsninger for kjoler

Du fant den! Drømmekjolen til festen, ferien eller en annen spesiell anledning. Du har funnet det perfekte, matchende skoparet, og noen fine smykker. Du er nesten klar til å dra! Du bare klarer ikke å finne ut hva slags undertøy du skal ha på deg. Null stress, vi er her for å hjelpe deg! Vi har undertøysløsningene for deg! Fra stroppeløse til stramme kjoler, ryggløse kjoler og v-hals kjoler med lavt snitt! Fortsett å lese og se våre tips.

Kjole med åpen (lav rygg)

Shop

1. Nedre ryggstropper: fest disse stroppene til BH-krokene. Disse stroppene passer enhver BH som har en rygglukking. Nå kan du fremdeles ha på deg en BH under din ryggløse kjole. Kjøp rygg bh-stropper.

2. Fashion Clip: Planlegger du å ha på deg en kjole med bryterrygg? Fiks BH-en din med en fashion clip. Du kan feste klemmen på ryggen av stroppene for å feste BH-ens skulderstropper i en annen stilling. Kjøp fashion clips.

3. Selvklebende BH med cuper: du kan enkelt feste den gjenbrukbare BH-en med cuper på brystene, som gir dem den støtten de trenger, men lar ryggen og skuldrene være dekket. Tips: ikke bruk bodylotion eller andre kremer når du vil bruke en selvklebende BH. En selvklebende BH er det best å bruke på tørr hud. Kjøp selvklebende bh-er..

Kjole med (dyp) V-hals

Shop

4. Push-up BH: når du har en kjole med en vanlig v-hals kan du ha på deg en push-up BH for å lage en flott kløft. Det er forskjellige typer BH-er med push-up effekt. Velg en basic push-up BH hvis du har på deg en silkekjole eller en kjole laget av et annet tynt stoff. Kjøp push-up bh-er.

5. Nipple covers eller fashion tape: Når du planlegger å ha på deg en kjole med en dyp V-hals kan du la vær å ha på deg en BH i det hele tatt. Hold alt på plass med fashion tape, og dekk brystvortene dine med «nipple covers». Kjøp bh-tilbehør.