12 undertøysløsninger for kjoler

Du fant den! Drømmekjolen til festen, ferien eller en annen spesiell anledning. Du har funnet det perfekte, matchende skoparet, og noen fine smykker. Du er nesten klar til å dra! Du bare klarer ikke å finne ut hva slags undertøy du skal ha på deg. Null stress, vi er her for å hjelpe deg! Vi har undertøysløsningene for deg! Fra stroppeløse til stramme kjoler, ryggløse kjoler og v-hals kjoler med lavt snitt! Fortsett å lese og se våre tips.

Kjole med åpen (lav rygg)

Shop

1. Nedre ryggstropper: fest disse stroppene til BH-krokene. Disse stroppene passer enhver BH som har en rygglukking. Nå kan du fremdeles ha på deg en BH under din ryggløse kjole. Kjøp rygg bh-stropper.

2. Fashion Clip: Planlegger du å ha på deg en kjole med bryterrygg? Fiks BH-en din med en fashion clip. Du kan feste klemmen på ryggen av stroppene for å feste BH-ens skulderstropper i en annen stilling. Kjøp fashion clips.

3. Selvklebende BH med cuper: du kan enkelt feste den gjenbrukbare BH-en med cuper på brystene, som gir dem den støtten de trenger, men lar ryggen og skuldrene være dekket. Tips: ikke bruk bodylotion eller andre kremer når du vil bruke en selvklebende BH. En selvklebende BH er det best å bruke på tørr hud. Kjøp selvklebende bh-er..

Kjole med (dyp) V-hals

Shop

4. Push-up BH: når du har en kjole med en vanlig v-hals kan du ha på deg en push-up BH for å lage en flott kløft. Det er forskjellige typer BH-er med push-up effekt. Velg en basic push-up BH hvis du har på deg en silkekjole eller en kjole laget av et annet tynt stoff. Kjøp push-up bh-er.

5. Nipple covers eller fashion tape: Når du planlegger å ha på deg en kjole med en dyp V-hals kan du la vær å ha på deg en BH i det hele tatt. Hold alt på plass med fashion tape, og dekk brystvortene dine med «nipple covers». Kjøp bh-tilbehør.

Stram kjole

Shop

6. Shapewear body eller kjole: er kjolen din veldig stram? Bruk en shapewear body eller kjole under kjolen! Bortsett fra å gi kroppen en korrigerende effekt, er shapewear sømløst, slik at du ikke ser fôr eller sømmer gjennom kjolen. Kjøp shapewear.

7. T-skjorte BH: T-skjorte BH-ene er laget av glatt stoff, slik at du ikke ser noen sømmer eller kanter når du har på en stram kjole. T-skjorte bh-er.

8. Usynlige underkjoler: Et annet tips er å bruke usynlige underkjoler under en veldig stram kjole, slik at du ikke ser konturene til undertøyet gjennom kjolen. Kjøp usynlige truser.

 

Stroppeløs kjole eller halterkjole

Shop

9. Stroppeløs BH: stroppeløse BH-er har ingen BH-stropper eller avtagbare BH-stropper og er den perfekte løsningen for stroppeløse eller halterkjoler! Det finnes enkle eller push-up stroppeløse BH-er for ekstra volum. Disse gir deg støtten du trenger, og er den perfekte stroppeløse løsningen. Kjøp stroppeløse bh-er..

10. Selvklebende BHmed vinger: En annen løsning for stroppeløse eller halterkjoler er selvklebende BH-er med vinger. Vingene på begge sidene av BH-en holder den på plass. Enda bedre: den selvklebende BH-en er gjenbrukbar! Kjøp selvklebende bh-er.

Gjennomsiktig (blonde)kjole

Shop

11. Shapewear: Du vil ha på deg den nydelige gjennomsiktige kjolen, men vil ikke vise for mye rumpe? Da er det best å bruke shapewear, da dette er sømløst og stramt. Er kjolen din hvit eller ekstremt gjennomsiktig? Bruk hudfarget shapewear slik at du ikke kan se at du har på deg noe. Kjøp shapewear.

12. BH med detaljer: Du kommer til å bruke en gjennomsiktig kjole, men vil vise frem litt hud? Bruk en vakker blonde-BH eller en vattert BH med detaljer som små pyntestener for å gjøre looken din ekstra spesiell. Kjøp bh-er..

Leter du etter andre BH-løsninger? Sitter ikke BH-en din riktig og vil du har mer komfort? Ta denne testen og finn BH-løsningene du trenger! Vil du vite hvilket undertøy du skal ha på under hvite klær? Les tipsene våre om hvilket undertøy du skal ha på under hvite klær! Mangler du tips til undertøy på jobben? Se mer her!