Kontorantrekk

Hvordan undertøyet ditt kan hjelpe eller hindre karrieren din!

Kan undertøyet hjelpe eller hindre karrieren din? Det første trinnet mot å lykkes er å ha tro på deg selv, og dette krever litt selvtillit. Undertøyet ditt kommer ikke til å være årsaken til din suksess, men det vil definitivt påvirke fremtoningen din. Undertøyet ditt kan (ubevisst) påvirke måten du føler deg, akkurat som et hvilket som helst annet plagg. Se våre råd råd om kontorantrekk og undertøy, og les mer om hvordan dette vil gi deg selvtillitt på jobben!

Holdning

Holdningen din påvirker definitivt hvordan du fremstår og hvordan andre mennesker oppfatter deg. Når du alltid sitter slapt fremover med skuldrene avrundet, har du en lukket holdning som gjør at du virker mer usikker enn når du har riktig holdning. En åpen holdning (skuldre trukket tilbake og brystet opp) påvirker fremtoningen din positivt. Det vil automatisk få deg til å se mer selvsikker ut.

Har du større bryster?

kjøp nå

Da kan det noen ganger være vanskelig å ha riktig holdning. Enten fordi det å sitte rett vil føles som om du viser brystene frem, eller fordi du ikke får riktig støtte fra BH-en. Høres det kjent ut? Løsningen: Bruk en BH med tykkere BH-stropper for ekstra støtte. Det er også ekstremt viktig at du bruker riktig størrelse, da feil størrelse ikke vil gi deg den støtten du trenger.

Har du mindre bryster?

kjøp nå

Da kan det også være vanskelig å ha riktig holdning, spesielt hvis du ikke er selvsikker. Å sitte nede med rett rygg kan gjøre deg mer selvbevisst på størrelsen på brystene. Løsningen: Bruk en vattert bh for å understreke din naturlige brystform eller gi brystene et løft ved å bruke en push-up bh.

Presentabel

Enten du må bruke et kontorantrekk (les: fancy bluser og skjørt) eller ikke trenger å tilpasse deg til en bestemt kleskode, må du alltid se presentabel ut. Den rette BH-en kan gjøre susen! Det er alltid godt å ha et par BH-er som du kan kombinere med spesifikke kontorantrekk.

T-Shirt BH-er

kjøp nå

Plunge BH-er

kjøp nå

Stroppeløs BH-er

kjøp nå

Bruk en t-skjorte-BH som din hverdags-BH. En t-skjorte-BH har myke, glatte cuper som gjør dem usynlige under topper. Der du kan se strukturen til den nydelige blonde BH-en gjennom toppen, vil ikke t-skjorte BH-en din vises. Det er et absolutt must for ditt daglige antrekk. Nok en fordel med en t-skjorte BH? Den har vatterte cuper, så du trenger ikke å bekymre deg lenger for at noen legger merke til at du fryser hvis kontoret er kaldt.

Liker du å ha fine topper eller kjoler med V-hals? Prøv en plunge BH. Cupene til denne typen bh er det lave snittet, slik at du ikke ser cupene når du har en V-hals topp. Pluss: en plunge-BH gir deg også en misunnelsesverdig utringning! Vær derimot oppmerksom på at en V-hals med lavt snitt kan være upassende å bruke på jobben.

En skikkelig stroppeløs BH er en annen nødvendighet i garderoben din. De er spesielt bra for kjolene og toppene som har skulderløse ermer eller er stroppeløse! På denne måten trenger du ikke å bry deg om irriterende BH-stropper.

 

VPL (visible panty lines, eller synlige trusekanter)

kjøp nå

Elsker du å bruke stramme kjoler eller bukser på jobben? Vær oppmerksom på synlige trusekanter (VPL-er), da ingen egentlig trenger å se hvilken type undertøy du har på deg. Bruk usynlige truser for å være sikker på at ingen vet hva slags undertøy du har på deg. Usynlige truser har ingen trusekanter, så de vil ikke vises gjennom klærne dine.

Et annet tips for stramme kjoler: shapewear! Shapewear får deg til å se slankere ut og understreker kurvene og midjen på en positiv måte. Har du ofte hvite topper på jobb? Da kan det være vanskelig å finne en riktig farget BH som ikke vises.Løsningen: hudfarget eller rød BH. Disse fargene vil vises mindre under en hvit skjorte enn hvite eller svarte BH-er.