Bikinitruse-stiler

Vi elsker å gå på stranden og nyte en avslappende dag ute i solen! Hvor irriterende er det derimot når du ikke kan slappe av fordi du føler at du bruker feil bikinitrusestil? Det er så mange bikini-trusestiler tilgjengelig at det kan være vanskelig å velge trusene som passer deg best. Hvis du i det hele tatt vet hva hver bikinitrusestil innebærer. Ikke tenk på det engang, vi er her for å hjelpe! Nedenfor finner du en oversikt over alle Hunkemöller bikinitrusestiler, slik at du kan skille mellom stilene og velge favorittbikinitrusene dine!

Sexy Fit

Brasiliansk

Dette er den mest sexy bikinitrusen. Baksiden av en brasiliansk bikinitruse har høyere utskjæringer som viser rumpa. Den har ofte et lite snitt, så det faller under hoftene. Dette er stilen du kan velge når du har gjort mange knebøy og vil vise frem resultatet av det harde arbeidet ditt.

SE MER

Bikini-stringtruse

Bikini-stringtruse ser like ut som stringtruser og gir liten dekning. Stringtruser er perfekte hvis du ikke vil ha noen synlige solskiller når du bruker undertøy. De krever en viss grad av selvtillit når du viser frem hele rumpa.

SE MER

Flirty Fit

Knyting i siden

Denne bikinitrusen har stropper på siden, slik at den er enkel å justere. Dette er den perfekte bikinitrusestilen når du vil sole deg, da den vil gi deg mindre solskiller! Den er ikke egnet hvis du vil delta på strandaktiviteter.

SE MER

Cheeky bikinitruse

Denne bikinitrusestilen lever opp til navnet sitt! En frekk bikinitruse har et V-form-snitt. Denne stilen gir deg litt mindre dekning enn din vanlige bikinitruse da den viser mer av rumpa. Denne bikinitrusestilen er perfekt hvis du vil få bena til å virke lengre, og vise litt hud! Det er den perfekte stilen for en flørtende look!

SE MER

Høy midje / brett over

Dette er en høy midje som dekker magen og skaper en tydeligere midjelinje. Brett-over-trusen kan du enten bruke som vanlig truse eller høy midje. Denne bikinitrusestilen er den perfekte stilen hvis du vil dekke over magen og / eller definere midjen din.

SE MER

Regular Fit

Vanlig passform: (klassiske bikinitruser)

Denne trusen ser ut som en vanlig bh-truse. Den er bredere ved hoftene og gir mer dekning. Velg denne bikinitrusestilen når du vil ha nok dekning. Det er en skikkelig klassiker og passer alle.

SE MER

Bikini-shorts

Dette er en bikinitruse som ser ut som shorts og gir deg mye dekning. Perfekt hvis du planlegger å gjøre noe mer aktivt.

SE MER