Bikinitruse-stiler

Vi elsker å gå på stranden og nyte en avslappende dag ute i solen! Hvor irriterende er det derimot når du ikke kan slappe av fordi du føler at du bruker feil bikinitrusestil? Det er så mange bikini-trusestiler tilgjengelig at det kan være vanskelig å velge trusene som passer deg best. Hvis du i det hele tatt vet hva hver bikinitrusestil innebærer. Ikke tenk på det engang, vi er her for å hjelpe! Nedenfor finner du en oversikt over alle Hunkemöller bikinitrusestiler, slik at du kan skille mellom stilene og velge favorittbikinitrusene dine!

Rio Bikini Underdel

En Rio bikini underdel er en ekte klassiker som har vært en favoritt blant kvinner i årevis. Denne underdelen har brede bånd i hoftene og tilbyr noe mer dekning enn en klassisk bikinitruse. Rio bikini underdelen kommer i fire forskjellige varianter: vanlig, midi, høy midje og fold-over.

Rio Bikini Underdel

Brasiliansk Bikini Underdel

En brasiliansk bikini underdel (frimodig bikini underdel) er for de som liker å legge til litt ekstra glans i strandlooken sin. Denne underdelen er kuttet høyere bak enn en klassisk bikinitruse, noe som får bena til å virke lengre og gir deg et lekent, flørtende utseende. Den brasilianske bikini underdelen kommer i to varianter: vanlig og tanga.

Brasiliansk Bikini Underdel

Høykuttet Bikiniunderdel

En høykuttet bikiniunderdel får midjen til å virke smalere og forvandler bena dine til lange, sexy ben. Med minimal dekning av baken gir denne underdelen deg et smigrende utseende. Kombiner denne høykuttede bikiniunderdelen med en av våre bikinioverdeler og skap din perfekte bikini selv. Vi tilbyr både en vanlig og en høy midje versjon for ekstra komfort og stil.

Høykuttet Bikiniunderdel

Snøre Bikinitruse

Denne bikinitrusen ser akkurat ut som et snøre du bruker som undertøy og dekker derfor knapt baken din. Med minimal dekning av baken er denne trusen perfekt hvis du ikke vil se solbrune linjer. For å bruke denne bikinitrusen, må du ha litt selvtillit, siden du vil ligge på stranden med baken din eksponert!

Snøre Bikinitruse

Cheeky Tanga Bikini Underdel

En tanga bikini underdel har snorer på sidene som lar deg enkelt justere underdelen. Det er den perfekte bikinitrusen når du vil sole deg fordi du får færre tykke "solbrune linjer"! Det er ikke den mest passende bikinitrusen hvis du vil gjøre mange strandaktiviteter.

Cheeky Tanga Bikini Underdel