Hvordan fungerer mensentruse?

Mensentruse: Alt du trenger å vite

På jakt etter et komfortabelt og diskret alternativ til tamponger og bind? Da kan mensentruse, også kjent som period pants, være perfekt for deg! mensentruse absorberer menstruasjonsblodet ditt og gir deg den friheten og tryggheten du fortjener under mensen. Lurer du på hvordan mensentruse fungerer, om det passer for deg eller hvor lenge du kan bruke en mensentruse? Ikke bekymre deg! I vår omfattende guide finner du alle svarene på spørsmålene dine, og du vil oppdage om mensentruse er den perfekte løsningen for deg. Les videre for å lære alt om mensentruse og oppdag fordelene med Hunkemöllers mensentruse!

Hva er mensentruse?

Mensentruse ligner på vanlig undertøy, men med et ekstra lag. Dette laget består av høykvalitets, absorberende materialer som fanger opp og holder på menstruasjonsblodet ditt. Takket være et lekkasjesikkert design trenger du ikke bekymre deg for uhell. Period pants føles like behagelige som ditt favorittundertøy.

Mensentruse fås i ulike stiler, farger og absorpsjonsnivåer, slik at du kan finne den perfekte passformen og beskyttelsen for dine behov.

Hvordan fungerer en mensentruse?

Hunkemöllers mensentruse tilbyr komfort, diskresjon og lekkasjebeskyttelse takket være innovativ trelags-teknologi. Den myke og lette stoffet føles like behagelig som ditt favorittundertøy:

 • ● Absorberende lag: Det første laget av Hunkemöllers mensentruse er laget av mykt og absorberende materiale som kommer direkte i kontakt med huden din. Dette laget absorberer menstruasjonsblodet raskt og holder det inne, slik at du føler deg komfortabel og tørr hele dagen.
 • ● Lekkasjesikkert lag: Det andre laget er et vannavstøtende lag som forhindrer lekkasje ut. Dette laget gir ekstra beskyttelse mot uhell og sørger for at du holder deg tørr og frisk lenger.
 • ● Pustende membran: Det tredje laget er laget av pustende materiale som transporterer fuktighet bort fra kroppen din. Dette laget holder deg tørr og frisk, selv under lange dager eller lett aktivitet. Det tredje laget bidrar også til å forhindre ubehagelige lukter.

Kombinasjonen av disse tre lagene gjør Hunkemöllers mensentruse komfortabelt, diskret og lekkasjefritt, slik at du kan føle deg trygg hele dagen.

Fordeler med mensentruse:

Mensentruse tilbyr en rekke fordeler sammenlignet med tamponger og bind:

 • ● Komfortabelt: Mensentruse er mykt og behagelig å ha på, og du føler deg ikke fuktig eller klam. Hunkemöllers mensentruse har normal midje- og beinhøyde, noe som gir ekstra komfort. Noen modeller har til og med en vakker blonder bak.
 • ● Gjenbrukbart: Du kan bruke mensentruse om og om igjen, noe som gjør det til et miljøvennligere alternativ enn tamponger og bind.
 • ● Kostnadsbesparende: På lang sikt kan en mensentruse være en kostnadsbesparende løsning, siden du kan vaske og gjenbruke dem om og om igjen.
 • ● Lekkasjefritt: Den absorberende teknologien med flere lag sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for lekkasjer.
 • ● Luktreduserende: Mye mensentruse er laget av materialer som bekjemper lukt, slik at du føler deg frisk og selvsikker.

Ulemper med mensentruse:

I tillegg til fordelene med mensentruse er det selvfølgelig også noen ulemper å vurdere:

 • ● Kan være dyrere: Mensentruse er ofte dyrere å kjøpe enn tamponger og bind, men på lang sikt kan det være en kostnadsbesparende løsning.
 • ● Må skiftes oftere: Selv om noen mensentruse varer opptil 12 timer, må du i de fleste tilfeller skifte dem oftere enn tamponger eller bind.
 • ● Mindre diskret: Mensentruse kan være tykkere enn vanlig undertøy, så det er mulig at de er synlige under stramme klær.

Hva du bør se etter når du kjøper mensentruse?

Tenker du på å kjøpe en mensentruse? Før du tar valget om period pants, er det noen viktige punkter å huske på:

 • ● Absorpsjonsnivå: Velg en mensentruse med riktig absorpsjon for din strøm. Hunkemöller tilbyr middels absorpsjon som holder deg tørr i opptil 8 timer (tilsvarende 3 tamponger eller 2 bind).
 • ● Materiale: mensentruse kommer i ulike materialer, som bomull, bambus og mikrofiber. Velg et materiale som føles behagelig og passer godt til huden din.
 • ● Pris: Prisene på mensentruse varierer. Hunkemöller tilbyr rimelige alternativer med en grunnversjon for 229 kr og en truse med blonder bak for 239 kr.

Hvordan vaske mensentruse?

Mensentruse fra Hunkemöller er veldig enkelt å vaske, slik at du kan bruke dem om og om igjen uten å skade miljøet. Følg disse trinnene for å holde mensentrusen din ren:

 • Skyll: Skyll trusen etter bruk med kaldt vann for å fjerne mest mulig blod.
 • Vask: Vask mensentrusen i maskinen på maks. 40 grader med et mildt vaskemiddel uten skyllemiddel eller blekemiddel.
 • Tørk: La trusen lufttørke, ikke i tørketrommelen
 • Vaskelapp: Sjekk alltid vaskeanvisningen for spesifikke instruksjoner.

Hvor lenge kan du bruke mensentruse?

Hvor lenge du kan bruke mensentruse avhenger av menstruasjonsstrømmen din. Mensentrusen med middels absorpsjon fra Hunkemöller holder deg tørr i opptil 8 timer, men ved kraftig blødning kan det være nødvendig å skifte dem oftere.

Forskjellige typer menstruasjonsstrømmer:

 • ● Lett: 2 tamponger per dag (opptil 6 timers absorpsjon)
 • ● Middels: 3 tamponger per dag (opptil 8 timers absorpsjon)
 • ● Kraftig: 4 tamponger per dag (opptil 12 timers absorpsjon)

Oppdag i tabellen vår hvilken absorpsjonsevne som passer best for deg, enten du har en lett, middels eller kraftig menstruasjon.

Mensentruse fra Hunkemöller: Stilig & Funksjonell

Hunkemöller tilbyr forskjellige mensentruse, slik at du kan velge stilen og beskyttelsen som passer perfekt til din menstruasjon:

Stil: Velg mellom et ensfarget design eller en variant med feminine blondekanter bak. Begge modellene har en behagelig Rio-passform.

Absorpsjonsevne: Hunkemöllers mensentruse er tilgjengelige med middels absorpsjon. Mensentrusen med middels absorpsjon holder deg tørr i opptil 8 timer (tilsvarende 3 tamponger eller 2 bind). Har du en lett eller middels menstruasjonsstrøm, er Hunkemöllers mensentruse perfekte for deg!

Se her

Som med ethvert produkt har mensentruse både fordeler og ulemper. Det er viktig å velge det som føles best for deg og er mest behagelig. Er du overbevist? Kjøp nå mensentrusen din på nett hos Hunkemöller. Og ikke glem: Hos Hunkemöller finner du ikke bare stilig mensentrus, men også et bredt utvalg av sømløse truser, truser, BH-er og undertøy, slik at du alltid kan føle deg komfortabel og selvsikker.

Ofte stilte spørsmål om mensentruser

Hvordan fungerer mensentrusen?

Mensentrusen har et absorberende lag som fanger opp og holder på menstruasjonsblodet. Laget består av et spesielt materiale som slipper gjennom fuktighet, men forhindrer lekkasje.

Hvor lenge holder en mensentruse?

Levetiden til mensentruse avhenger av kvalitet og hvor godt du tar vare på den. Ved normal bruk kan en kvalitetsmensentruse vare i 2 til 3 år.

Kan man blø gjennom mensentruse?

Sjansen for å blø gjennom er liten hvis du bruker riktig størrelse og absorpsjonsevne. Bytt truse regelmessig for å unngå lekkasje.

Hvor lenge kan man bruke mensentruse?

Hvor lenge du kan bruke mensentruse avhenger av blødningen din. Mensentrusen med middels absorpsjon fra Hunkemöller holder deg tørr i opptil 8 timer, men ved kraftig blødning kan det være nødvendig å skifte oftere.

Kan jeg trene med mensentruse?

For lettere trening egner mensentruse seg godt. For mer intens aktivitet kan det være lurt å ha en tampong eller et bind tilgjengelig som backup.