Minimizer-bh

Hva er en minimizer-bh?

En minimizer-bh er det motsatte av en push-up bh. Det er en bh som gjør at brystene dine ser mindre ut uten ubehag! Siden den er designet for større bryster gir den riktig støtte og komfort. Få brystene dine til å se en bh-størrelse mindre ut med en minimizer-bh!

Shop

Hvordan fungerer en minimizer-bh?

På grunn av sin passform og modell, deler en minimizer-bh brystene dine jevnt over en bredere overflate, som gjør at de virker mindre. På grunn av sine jevne, myke cuper og brede bh-stropper, gir en minimizer-bh all komforten og støtten du trenger.

Hvorfor du bør ha på deg en minimizer-bh?

En minimizer-bh er den perfekte bh-en hvis du har større pupper, men ønsker at de ser en cup-størrelse mindre ut – uansett om du ønsker et antrekk som ser bedre ut med litt mindre kløft eller fordi det får deg til å føle deg bedre hvis de ser en størrelse mindre ut. En minimizer-bh er veien å gå! På grunn av sine jevne cuper og perfekte passform er den nærmest usynlig under klærne dine!

Shop

En minimizer-bh kan være løsningen for deg, men det er allikevel viktig å ha på den riktige bh-størrelsen. Bortsett fra det er det viktig at du har på deg den riktige bh-passformen. Har du større bryster og leter etter mer inspirasjon? Ta en titt på vår nettbutikk med bh-tips for større pupper, eller les mer om hva slags badetøy som passer deg best hvis du har kurver!