Bh-typer 101

Det er så mange bh-er å velge mellom! Fra push-up bh-er til braletter, bh-er med eller uten spiler, bh-er med lukking foran, minimiser, maximiser, longline bh-er ... utvalget er enormt. Hva er derimot forskjellen mellom alle disse BH-typene? Det skal vi forklare nå! Med denne BH-oversikten blir det enkelt å vite forskjellen på dem og velge din(e) favoritt(er)!

Balcony BH

En balcony BH er en BH der toppen av cupene har et horisontalt snitt. En balcony BH løfter brystene dine og gir deg en fin kløft.

Shop

BH med spiler

Noen BH-er har spiler under cupene. På grunn av disse spilene, gir denne type BH ekstra støtte og komfort. En BH med spiler passer både for kvinner med små eller store bryster.

Shop

BH uten spiler

En spileløs BH, omfavner dine brysters naturlige form.

Shop

Bralette

En bralette er en uvattert BH uten spiler. Den er veldig komfortabel og du kommer ikke til å merke at du har på deg en BH, men den gir mindre støtte enn andre BH-typer.

Shop

Demi cup BH

Demi refererer til cupens passform. Akkurat denne passformen har et lavt snitt, og dekker kun halvparten av brystene dine.

Shop

Full cup BH

En full cup BH er en BH med et høyt snitt og cuper som dekker brystene dine helt. Det er en populær BH-type blant kvinner med større cup-størrelser.

Shop

Plus size BH

En plus size BH er spesielt designet for større cupstørrelser. Den har lengre spiler og bredere BH-stropper for ekstra støtte.

Shop

Shelf BH

En shelf BH er en BH med en cup som har et veldig lavt snitt, og som gjør at deler av brystene er udekket. Perfekt for sexy anledninger.

Shop

Longline BH

En longline BH er en BH med et bredere bånd som noen ganger går ned til midjen eller hoftene. Det bredere BH-båndet gir ekstra støtte og fremhever midjen din.

Shop

Maximizer BH

En maximizer BH ligner på push-up BH-en. Den eneste forskjellen er at den også har ekstra vattering på sidene av cupen, som gjør at brystene ser to cupstørrelser større ut!

Shop

Minimizer BH

En minimizer BH gjør at brystene dine ser mindre ut ettersom cupene er designet slik at brystvevet fordeler seg jevnt over cupen.

Shop

Multiway BH

En multiway BH har avtakbare stropper som kan festes igjen på forskjellige måter (f.eks bryterrygg).

Shop

Ikke-vattert BH

En ikke-vattert BH uten noen form for skumvattering. Den omfavner brystenes naturlige form.

Shop

Selvklebende BH

Denne BH-en er selvklebende uten stropper eller bh-bånd, som kan festes på brystene dine. Det er den perfekte løsningen for klesplagg med en lav rygg.

Shop

Push-up BH

En push-up BH har ekstra vattering (gele eller skum) i bunnen av cupene som trykker brystene dine mot hverandre, som gjør at de virker større, og gir den perfekte kløften. En push-up BH har noen ganger avtakbar vattering som gjør at kvinner med større bryster også kan ha på seg denne modellen.

Shop

Sports BH

En sports BH er designet for å trene i. Den gir ekstra støtte og er ofte laget av spesialstoff som absorberer svette og tørker fort.

Shop

Stroppeløs BH

En stroppeløs BH har avtakbare stropper som gjør at det er den perfekte BH-en for å ha under topper og kjoler der skuldrene vises. En stroppeløs BH har et bredere BH-bånd som gir støtten du trenger.

Shop

T-skjorte-BH

En t-skjorte-BH er en BH med jevne, sømløse cuper uten blonder eller annen dekorasjon. Ettersom den er sømløs vil den ikke vise under klesplaggene dine, som gjør den til den perfekte BH-en å ha på under et stramt klesplagg.

Shop