Hvordan du tar på deg strømpebukser uten å få rifter!

Vi har alle opplevd det: du har ikke hatt på deg strømpebuksene dine i en time en gang (og noen ganger skjer det med en gang du tar dem på), men på en eller annen måte er det kommet en rift i stoffet! For å hjelpe deg med å forhindre rifter i strømpebuksene dine har vi noen enkle tips!

Med disse 5 stegene kan du enkelt ta på strømpebuksene dine og forhindre dem i å få rifter!

Hvordan du tar på deg strømpebuksene:

Steg 1: Sørg for at du ikke har på deg smykker som armbånd, klokker eller ringer.

Disse kan sette seg fast i strømpebuksen og lage en rift. Det samme gjelder for lange eller skarpe tånegler.

Steg 2: Rull opp et bukseben til tådelen av strømpebuksen.

Putt tuppen av foten inn i den opprullede foten, og trekk strømpebuksen over hælen. Gjenta det samme for den andre foten.

Steg 3: Trekk strømpebuksen opp til knærne.

Steg 4: Trekk strømpebuksen over hoftene og midjen.

Steg 5: Nyt å gå med strømpebuksene!

Hvordan du fikser strømpebukser med rifter?

Uansett hvor mye du prøver å forhindre det, skjer det allikevel noen ganger at strømpebuksene dine rakner. En kvikkfiks er å legge på gjennomsiktig neglelakk på riften.

Tips: dess høyere denier, dess tykkere er strømpebuksen din! Strømpebukser med en lavere denier kommer til å få en rift i seg raskere enn strømpebukser med høy denier. Vil du heller bruke strømpebukser med en lavere denier? Prøv en størrelse større, da unngår du at stoffet overstrekkes!

Hvordan du organiserer strømpebuksene dine

Du kan enten rulle opp strømpebuksene dine eller brette dem fint, det du synes er mest praktisk. Det viktigste du må gjøre for å hindre dem fra å rakne er å oppbevare dem separat. Ikke oppbevar strømpebuksene dine med andre klesplagg (som f.eks bh-er) siden de kan sette seg fast i hemper og knapper. Den beste måten å lagre dem er en oppbevaringsboks for undertøy. Det er også viktig å vaske strømpebuksene dine på en spesifikk måte. Vil du vite hva som er den beste måten å vaske strømpebukser på? Ta en titt på vår side for råd om strømper!

Oppdag alt strømpebukser

Shop