Oppdag alle de forskjellige typene våre

En brasiliansk, en klassisk truse, en g-streng .. det er så mange forskjellige trusetyper å velge mellom. Det er en perfekt trusestil for alle! Men det kan være vanskelig å velge din favoritt trusestil hvis du ikke egentlig vet forskjellen mellom alle de forskjellige stilene. Vi har laget denne oversikten med alle de forskjellige trusestilene, slik at du kan finne ut hvilken type truse du liker best!

String

En string er en t-formet truse med en tynn stripe stoff på baksiden som sitter mellom rumpa. En stringtruse er den perfekte trusen til å ha på seg under stramtsittende plagg, da den ikke dekker rumpa, slik at du ikke trenger å bekymre deg for trusekanter. En stringtruse har forskjellige design som lavt snitt, g-streng, høyt snitt og vanlig passform.

Shop

Klassisk truse

En klassisk truse er i grunn vanlige truser. Det er en truse uten korte ben som gir full dekning av rumpa og hoftene. Den kommer i forskjellige stiler, for eksempel en høy midjemodell (sitter over hoftene) og en lav modell (sitter under hoftene).
 

Shop

Brasiliansk

Fronten til en brasiliansk truse ligner på den klassiske trusen, men baken dekkes mindre enn vanlige truser på grunn av dens høye snitt, så den viser mer av rumpa. Noe som gjør brasilianeren til en mer sexy versjon av den klassiske trusen. På grunn av det høye snittet gjør det også at beina virker lengre! En brasiliansk truse er også tilgjengelig i en boksershortsmodell.
Shop

Boksere

En bokser er en stramtsittende truse med korte ben. På grunn av sin passform er denne typen truse veldig behagelig å ha på seg og blir ofte brukt til å sove i. Denne stilen er tilgjengelig i lav passform og en "frekk" passform (som avslører en liten del av rumpa).

Shop