Våra tankinis

Tankinien er en av de mest populære bikinitoppene! I dag kan du finne så mange tankini-stiler og farger. Det har vært den ultimate bikinifavoritten i flere år!

Hva er en tankini?

En tankini er i utgangspunktet en kombinasjon av en bikini og en singlet (tanktop på engelsk, derav navnet). En tankini har en lang topp og er det perfekte badetøyet for kvinner som ønsker å dekke overkroppen.

Føler du deg litt ukomfortabel med å ligge på stranden i bikini? Eller leter du etter noe annet enn en badedrakt? Eller er du kanskje gravid, men holder det fortsatt hemmelig? Da er en tankini den perfekte bikinitoppen for deg! Det finnes tankinier som har en løs passform, perfekt for å dekke over, og de som sitter stramt. Perfekt til å vise frem kurvene dine!

kjøp nå

Tips: velg en tankini med pliseer for å fremheve midjen din. Disse tankiniene vil få deg til å se slankere ut! Eller hvis du vil friske opp antrekket litt, kan du bruke en tankini med en lav utskjæring for å lage den perfekte kløften! Leter du etter nytt badetøy? Sjekk ut vår siste badetøyskolleksjon! Eller er du gravid? Ta en titt på hvordan du kan glede deg over gravidmagen din og stranden!