Den perfekte bh-passformen

Hvordan vet du om bh-en din har den riktige passformen? Med disse tipsene kan du sjekke om du har på deg den riktige bh-en!

BH-stroppene

Komfort er det viktigste! BH-stroppene dine skal ikke skjære inn i huden, men skal heller ikke skli av skuldrene.

Skjærer BH-en inn i huden?

En av grunnene kan være at BH-en er for stor i omkrets, slik at vekten lander på skulderstroppene som dermed begynner å gnage seg inn i skuldrene dine. Prøv å løsne dem litt.

 

Glir BH-stroppene av skuldrene dine?

Da er BH-stroppene dine for lange. Prøv å stramme dem ved å tilpasse dem. Prøv flere BH-typer med selvklebende bh-stropper eller prøv en fashionclip for å holde stroppene sammen, hvis du ikke kan tilpasse dem.

 

BH-båndet

Båndet som går under brystene dine, er det som gir deg mest støtte. Derfor er det viktig at det sitter inntil, men ikke for stramt.

Skjærer BH-båndet inn i huden?

Da sitter det for stramt, og du har sannsynligvis på deg en størrelse for liten. Hvis du har på deg den riktige båndstørrelsen skal du kunne ha to fingre mellom båndet og ryggen. Prøv å løsne BH-båndet ved å lukke den med en andre hempen. Bruker du allerede den bredeste hempen? Da trenger du en større båndstørrelse.

 

Sklir BH-båndet seg oppover ryggen din?

Da er det sannsynligvis for løst, og du har en båndstørrelse som er for stor for deg. Stram BH-båndet med en strammere hempe. Bruker du allerede den strammeste hempen? Da trenger du en mindre båndstørrelse.

 

Cupene

Cupene skal ikke ha en glipe, men brystene dine skal ikke flyte over cupene dine heller.

Flyter brystet ditt over cupene?

Da er det stor sjanse for at cupene er for små. Passer BH-båndet ditt perfekt? Da trenger du en større cupstørrelse. Er BH-båndet for stramt? Da trenger du sannsynligvis en større båndstørrelse. Prøv å løsne BH-stroppene.

 

Er det en glipe mellom cupen og brystet?

Da er cupstørrelsen din mest sannsynlig for stor. Prøv en mindre størrelse! Hvis BH-båndet ditt også er for bredt, prøv en mindre båndstørrelse. Prøv å stramme BH-stroppene dine.

 

Visste du at BH-er slites ut etter ca. 8 måneder (hvis du har dem på deg daglig)? Sjokkerende, ikke sant? Så hvis du har hatt på deg den samme BH-en regelmessig over lang tid, kan det også hende at du kommer til å ha med en utslitt BH å gjøre, og derfor trenger en ny. Hvis du har ett (eller flere) av tidligere nevnte problem(er) med en ny bh, da har du sannsynligvis på deg feil bh-størrelse eller type. eller type. Her kan du se hvilken BH-type som passer deg best. Hvis du har andre problemer med BH-er, bør du ta en titt på BH-tilbehøret vårt.Oppdag din perfekte bh-form med vårt sexy shapes verktøy!

Oppdag din sexy shape