Hvilket undertøy kan du ha på under hvite klær?

Temperaturene stiger, og vi har byttet vintergarderoben mot sommerklærne våre! Selvfølgelig er hvite bukser eller en hvit kjole i en garderobe avgjørende, men noen ganger kan det være et problem å finne det perfekte undertøyet som ikke synes! Med disse tipsene derimot kan du finne det perfekte undertøyet du kan bruke under dine hvite klær! Så ikke mer stress med hva slags undertøy du skal ha under en hvit kjole eller hvite bukser.

Hvilket undertøy kan du ha på under hvite klær?

Hudfarget undertøy

Oppdag

Sømløst undertøy

Oppdag

Lys grå og rød

Oppdag
  • Hvilket undertøy bør du ha under hvite bukser, kjoler og shorts? Jeg tror vi alle er enige om at det ikke er lurt å bruke klær i farger under hvite klær, men visste du at hvitt undertøy også vil vises? Så hva skal du ha under de hvite plaggene dine? Hudfarget undertøy stemmer overens med din egen hudfarge (hvis du har på deg riktig farge) og viser derfor ikke ettersom det ikke er noen fargekontrast. Tips: Bruk en stringtruse eller boksershorts slik at du ikke ser truselinjer.

  • Sømløst undertøy er undertøy uten linjer eller søm. Dette er en annen god løsning for hvite klær, da det ikke vil være en synlig truse. Men sørg likevel for å bruke riktig farge, da undertøyet ditt ellers fremdeles vil vises.

  • Sømløst undertøy er undertøy uten linjer eller søm. Dette er en annen god løsning for hvite klær, da det ikke vil være en synlig truse. Men sørg likevel for å bruke riktig farge, da undertøyet ditt ellers fremdeles vil vises. Hvis du ikke eier hudfarget undertøy, kan du også bruke farget undertøy under hvite klær. Det avhenger bare av fargen om den vil vises eller ikke. Du kan for eksempel ha på deg en lysegrå eller en lys nyanse av rosa hvis du har en lys hudfarge. Hvis du har en solbrun eller en mer farget hudfarge, kan du bruke f.eks. røde truser under hvite klær. Disse fargene viser mindre enn farger som svart og hvitt, da fargekontrasten mellom disse fargene og hudfargen din ikke er like stor. Det viktigste med å ha på farger under hvite klær er at du velger en nyanse som matcher din hudfarge, da det blir mindre kontrast.

    Vil du vite hvilket undertøy du skal ha under forskjellige kjoleformer? Les våre 12 undertøystips til å ha på under kjolen. Og vil du vite hvilket undertøy du kan ha på deg på jobben? Les mer!