Amme bh

Shop

Når bør du ha på deg en amme-bh?

I prinsippet skal du ha på deg en amme-bh etter graviditeten når du ammer. Derimot har enkelte på seg amme bh-en under graviditeten ettersom det føles mer komfortabelt enn en vanlig bh for eksempel på grunn av stoffet. Der en vanlig bh kan føles stram og skjære inn i brystet er en amme-bh elastisk og følger brystenes form. Tips: våre ikke-vatterte bh-er er perfekte å ha på seg som en amme-bh. På grunn av det myke og elastiske stoffet, vil en amme-bh strekke seg ut hvis brystene dine vokser.

Hvordan virker en amme bh?

Du kan enkelt løsne begge cupene på en amme-bh ved å løsne klemmen som er festet på bh-stroppen. Det tillater deg å ta ut brystet uten å ta av deg bh-en. Du kan enkelt løsne hempen med én hånd, så du kan holde babyen din med den andre hånden.

Shop

Tips: Hvis du vil ha på deg en amme bh-en om natten, ha da på deg en som er uten spiler ettersom dette er bedre for brystene dine.

Recommended For you

Hvilken størrelse bør du ha på deg?

Brystene dine fortsetter å vokse gjennom graviditeten. Derfor er det lurt å kjøpe en amme-bh etter uke 36 ettersom du da mer eller mindre vet hvor store brystene din har blitt. For en størrelsesindikasjon kan du bare holde deg til bh-en du har på deg i øyeblikket. Pass på at amme-bh-en passer godt på den siste hempen. Da kan du stramme amme-bh-en når du går ned i vekt etter fødselen. Husk at også ammeputer skal kunne passe i cupene.

Hva er en amme-bh?

En amme-bh er en bh hvor cupen er laget av elastisk stoff som gir brystene dine plass til å vokse. Akkurat som en amme-bh skal en bh for gravide ikke føles stram eller skjære inn i huden din, men skal gi deg den ekstra støtten du trenger. Forskjellen mellom en amme-bh er at en amme-bh kan brukes på flere måter ettersom du kan løsne cupene for å amme. Er du nysgjerrig på gravid badetøy du kan bruke under graviditeten? Bli inspirert av våre tips om badetøy for gravide. Eller ta en titt på vårt utvalg av undertøy for gravide.