Bikinitopp stiler

Sol, hav, strand: Vi elsker sommer! Vi kan ikke få nok av sol og å være på stranden, pluss at det er en god unnskyldning til å kjøpe nye bikinier! Dessuten er det så mange forskjellige bikinier å velge mellom! Fra trekant-bikinier til push-up, bandeau-topper, halter-topper, tankinier… det er utallige varianter! Se alle de forskjellige bikinistilene og velg favoritten(e)! Vil du heller se de forskjellige bikinitrusene våre? Sjekk ut denne bikinitruseoversikten!

Trekantbikini

Sannsynligvis den mest kjente bikinitoppen. Denne toppen har en trekantet form med lett justerbare stropper

SE MER

Bandeau-bikini

Denne toppen har ikke vanlige bikinistropper, men en stropp som du knyter rundt halsen. Perfekt bikini for soling, da du ikke får solskiller på skuldrene.
SE MER

Bikini med spiler

Som du skjønner av navnet, har denne bikinien spiler. Det gir perfekt støtte og gir deg i utgangspunktet følelsen av å bruke en vanlig bh.
SE MER

Balconette bikini

Som en balconette-bh, har en balconette-bikinitopp separate cuper som har et lavere horisontalt snitt.
SE MER

Stroppeløs bikini

Denne bikinitoppen har ingen stropper (eller avtakbare stropper). Dette er definitivt en favorittstil hvis du vil sole deg!

SE MER

Halterbikini

En halter bikinitopp har tykke bikinistropper som du knyter (eller fester) rundt halsen. Det gir ekstra støtte og skaper en fin kløft.
SE MER

Push-up bikini

En push-up bikini har ekstra vattering og gir brystene et løft som skaper mer volum!

SE MER

Tankini

En tankini er en topp med tilhørende bikinitruse. Ideelt hvis du vil dekke over magen.
SE MER

Bikinier

Shop