Sensuelt undertøy

Overrask elskeren, partneren eller kjæresten din med sensuelt undertøy, og krydre en romantisk aften. Eller ha det på deg bare fordi du liker det. Finn ut hvilket sensuelt undertøy som passer din stil!

Private Collection

SE MER

Med vår Private Collection kommer du definitivt til å nyte en forførende aften! Velg deg et sexy undertøyssett laget av blonder, eller velg noe annerledes som en sensuell body med stropper! Dette sensuelle undertøyet vil garantert bli satt pris på. Vær så frekk du ønsker.

Sexy Strømper

Sexy ben? Med de riktige strømpene kan du gjøre din look ekstra sexy! Overrask elskeren ved å ha på hofteholdere og strømper under ditt hverdagslige antrekk! Det virker som et vanlig antrekk, men med en gang den kjolen går av vil det ta mannen din med storm! Kombiner ditt sensuelle undertøy med et par selvsittende strømper og høye heler!

SE MER

Private Sett

Prøv noe nytt og vågalt og oppnå en forførende look med vår Private Sett!

SE MER

Private Bestsellers

Sensuelt nattøy

Shop

Hvem sier at nattøy kun er for å sove i? Bytt ditt hverdagslige nattøy eller pysjamas for en body eller blondenattkjole! Den gjør at du ser sexy ut på et øyeblikk, men er også komfortabel å ha på seg (og etterhvert også sove i). Eller pakk deg selv inn i en blondekimono i stedet for din pusete badekåpe, og se hva som skjer!

Frekke truser

Er elskeren din gal etter rumpa di? Gjør han / henne ekstatisk med et par sensuelle truser! De får du i forskjellige stiler og størrelser. Velg et par med blonder og stropper, eller ta den helt ut med et åpent skritt!

Shop

Ikke glem tilbehøret

Shop

Ikke glem tilbehøret – krydre kvelden din med frekt tilbehør! Ta på deg en sexy duft eller ert med håndjern eller håndleddsbind. Vil du være mer kinky? Dekk til brystvortene med et par «nipple covers» eller få deg en pisk fra vår Private Collection!