null

Hunde-Onesie

Shop

Må-ha-varsel: Hundeklær fra Hunkemoller

Så søtt! Med vår nye hundekleskolleksjon kan du holde hunden din varm i vinter og gi din trofaste firbente venn en liten stiloppdatering. Samtidig beskytter de kjæledyret ditt mot kulden, fordi små hunder ofte fryser om vinteren. Disse hunde-onesiene er bare altfor søte til å være sanne. For mye søthet!

Ulike Hundeklærdesign

I år kan du velge mellom 6 ulike design innen hunde-onesier. Julehundeklærne er en skikkelig må-ha. Slik som en rød onesie som forvandler den lille elsklingen din til en søte liten julenisse, eller en onesie med små tøyhorn på hetten, slik at du kan gå tur med et lite reinsdyr. Eller hold deg til den kosete look-en og velg et av vintermønstrene med toner av rødt eller blått. Du kan også velge en livligere look, med vår rosa onesie med pantertrykk. Alle seks onesier har en myk hette som du kan sette på hodet til hunden din, om det plutselig skulle begynne å snø mye på gåturen. Eller bare fordi det kommer til å få deg til å smelte! Din lille firbente venn kommer også til å være takknemlig for at den er varm og god!

Hvilken størrelse trenger hunden min?

Våre hunde-onesier kommer i størrelse XS, S, M, L og XL. For hunder som Chichuahua anbefaler vi små hundeklær i størrelse XS. Hunder som er litt større enn en Chichuahua, som for eksempel Fransk Bulldog, passer vanligvis fint i størrelse S. Størrelse M er for mellomstore hunder som en Beagle eller Corgi. For hunder som Border Colli anbefaler vi større hundeklær i størrelse L. Hunder som er litt større enn Border Colli, slik som en Bulldog, passer vanligvis fint i størrelse XL. Men, vi anbefaler at du måler hunden din nøye slik at du velger rett størrelse. Uansett hvilken hund du har, har Hunkemöller de klærne hunden din trenger.
Profftips:Oppdag vår Cozy-Collection og finn en passende onesie til deg selv også! Slik at du kan tilbringe kalde vinterdager varm og god sammen med din firbente venn!