Gravid badetøy

Sommeren har endelig startet: tid for å nyte solen! En deilig brunfarge på stranden eller avslapning ved bassenget; begge er perfekte måter å nyte fritiden på. Hva hvis du derimot er gravid i sommer? Hvilket badetøy kan du bruke som badetøy for gravide? Og hvordan kan du glede deg over både svangerskapet og solen? Vil du finne ut hvordan du på en moteriktig måte kan glede deg over sommergraviditeten din? Bla nedover!

Hva du skal ha på deg?

Du er gravid. Kroppen din endrer seg: magen din vokser, brystene dine blir større osv. Vi vet alle hva kroppen din går igjennom for å gi liv til det lille knøttet ditt. Når du er gravid må badetøyet ditt være både komfortabelt og fint. Vil du finne ut hvilket badetøy du kan ha på deg når du er gravid? Fortsett å lese tipsene våre om hva du skal ha på deg!

 1. Bikini i høy midje
  Bikinitrusen med høy midje er den ultimate bikinitrusen i første trimester. Bortsett fra å gi ekstra støtte, lar en truse med høy midje deg skjule svangerskapet. Perfekt når du er i de tidlige stadiene av svangerskapet og ikke ønsker å dele de gode nyhetene ennå, men også når du føler deg usikker på å bære litt ekstra vekt rundt midjen.
 2. Tankini
  Tankini er den perfekte løsningen når du er selvbevisst på strekkmerker, din linea nigra eller ikke ønsker å utsette magen din for solen. Tankini kommer i mange forskjellige modeller og former, ettersom den er et populært badetøy for svangerskap. Velg en stram type for å definere midjen.
 3. Bikinitruse med lavt snitt
  Har du en stor mage og / eller sitter den lavt? Da vil bikinitrusen med lavt snitt bli favorittrusene dine i sommer! På grunn av det lave snittet, vil disse trusene sitte komfortabelt under magen slik at du kan bruke dem i hvert stadium av svangerskapet.
 4. Bikinitopp med spiler
  Hvis du ønsker å bruke din vanlige bikinitopp, må du huske at brystene dine vil vokse og endre seg i løpet av svangerskapet. De vil bli tyngre og fyldigere på grunn av voksende melkekanaler og vil derfor kreve mer støtte. Velg en bikinitopp med spiler for å gi den nødvendige støtten mens du ser like fasjonabel ut som alltid.
 5. Tanga bikinitruse med knyting
  En annen favoritt til bikinitrusen under graviditeten er tanga-bikinitruse. Du kan bruke disse trusene i en lengre periode, siden båndene på siden lar deg justere dem om nødvendig.


 

 

Koser du deg med sommergraviditeten din? Dette er strandtilbehøret du absolutt trenger!

Shop beach accessoires

Bortsett fra å ha fasjonabelt badetøy for gravide, er det også bra å ha med seg noe av dette tilbehøret når du vil nyte solen.

 1. Solhatt
  Se moteriktig ut mens du beskytter huden. Det er godt å bruke en solhatt når du er gravid, da det vil beskytte ansiktet ditt mot soleksponering. Når ansiktet ditt er i solen for mye, øker du sjansen for å få en graviditetsmaske (dvs. pigmentering i ansiktet).
 2. Sarong
  En sarong er den perfekte prikken over i’en til strandantrekket. En sarong er det perfekte tilbehøret til stranden. Den er enkel å kombinere, og du kan bruke den på mange forskjellige måter. Bruk det som et skjørt rundt midjen eller bind det rundt halsen som en kjole. Den er perfekt som beskyttelse mot solen.
 3. Vannflaske
  Hold deg hydrert! Spesielt når du er gravid er det viktig å drikke mye vann for å forhindre dehydrering.
 4. Solkrem med høy faktor
  Under en graviditet har huden din en tendens til å være mer følsom på grunn av hormoner. Når du er gravid, vil du ikke bare bli brunere raskere, men også lettere bli solbrent.

Godt å vite:

Visste du at du i løpet av svangerskapet kan komme til å gå opp en cupstørrelse eller to?
Shop bikinitops

Siden det er en sjanse for at dine egne bikinitopper ikke passer lenger, er det alltid en god idé å prøve disse på før du drar på ferie. Det er en god sjanse for at du enten trenger en størrelse større eller mer støtte!

Nytt badetøy

kjøp nå