Ny kolleksjon

Shop

Cyber Monday

Hva er Cyber Monday?

Cyber Monday er det samme som Black Friday, men i nettbutikken, og det er dagen du får høye rabatter og tilbud på dine bestillinger på nettet. Cyber Monday er opprinnelig fra USA, og finner sted den første mandagen etter Thanksgiving. Denne dagen ble kalt Cyber Monday fordi du kun kan få disse rabattene på nettet.

Når er Cyber Monday i 2022?

I år er Cyber Monday 28. november 2022. Den perfekte tiden å kjøpe noen gaver til jul.

Våre Bestselgere

Når begynner Cyber Monday?

Hos Hunkemöller får du Cyber Monday-rabatter som starter akkurat kl. 00.00 så du kan kjøpe dine favoritt Hunkemöller-produkter med rabatter allerede fra natten mellom søndag og mandag!

Hvordan virker Cyber Monday?

På Cyber Monday får du rabatter på dine favorittprodukter når du shopper online på www.hunkemoller.no. Rabatten blir automatisk lagt til Handlekurven, og er gyldig for hele nettsortimentet (med mindre annet er nevnt). Er Cyber Monday-tilbud kun tilgjengelig på nettet? På Cyber Monday vil du kun få spesialrabatter på nettet, men dessverre ikke i våre butikker. På Black Friday derimot kan du benytte deg av andre tilbud som er gyldige både i våre butikker og i nettbutikken!

Klarer du ikke å vente til Cyber Monday? Utforsk våre nåværende Hunkemöller kupongkoder på denne siden eller shop de mest trendy artiklene med rabatter på Singles Day eller Black Friday. Eller kjøp vår nåværende kolleksjon!

lookbook-img
lookbook-img
lookbook-img