Vår nye Signature Collection er designet for å komplimentere deg. Plaggene er laget for å være den perfekte basen til et hvert antrekk. Med innovativt second-skin følelse, former stoffet seg til dine former og komplimenterer kroppen din. Med mykt og lett stoff som samtidig er støttende og komfortabelt. Vi på Hunkemöller forstår dine behov som kvinne og feirer den vakre styrken kroppen din har. Signature Collection er en forlengelse av din identitet. Your personality. Your curves. Your signature.

Vattert bh stroppefri Angie

Shop

Polstret BH med bøyle Smooth

Shop

Smooth body

Shop

Om samlingen: Smooth

Vi introduserer den neste evolusjonen innen undertøy. Vår Smooth Collection er umulig å motstå. Med en fløyelsmyk, lett følelse. Vår ultratynne polstring og unike limte sømmer tilpasser seg dine former, for en utrolig komfort hele dagen. Det innovative mikrofiberstoffet i denne nydelige kolleksjonen er så lett at du nesten glemmer at du har det på deg. Bh-ene er uten side spiler og graver seg ikke inn i ryggen. Så komfortabel at du aldri vil ta den av. En forlengelse av din identitet. Your personality. Your curves. Your signature.

Se her

Om samlingen: Angie

Vår multiway-BH gir deg selvtillit og fleksibilitet, og er en essensiell del av garderoben. Fra t-skjorter til kjoler, de stilrene sømmene vil forsvinne under et hvert plagg for en sømløs silhuett. Den myke lukkingen, og blondene i ryggen gir et feminint uttrykk. Føl støtten og komforten du fortjener, sømløst integrert i ethvert aspekt av din dag. De strukturelle bøylene i siden vil holde formen uten stropper, og gir deg mulighet til å bevege deg med selvtillit.

Se her