Hvordan kan vi hjelpe deg?

Retur og refusjon

Når får jeg pengene mine tilbake?

Når vi har mottatt pakken din, vil du motta en returbekreftelse på e-post. Dette kan ta inntil 10 virkedager. Etter at du mottar denne e-posten, blir du refundert innen 3 virkedager. Vi betaler deg tilbake med samme betalingsmåte som du brukte til den opprinnelige overføringen. Du vil ikke motta refusjon før vi har mottatt de returnerte varene. 
Hvis du returnerer hele bestillingen, vil du motta hele kjøpsprisen inkludert leveringskostnader. Hvis du returnerer deler av bestillingen, vil du kun motta refusjon for den aktuelle delen. 
 

Hvis du har brukt Passion Points og/eller Shopcredit: For hver vare som returneres, vil tilsvarende beløp bli tilbakeført til ditt (digitale) Member card. Dette kan ta inntil 48 timer.

Hvis du har betalt via Hunkemöller Lingeriecard: Refunderte kjøpebeløp med Gift Card blir refundert til det Gift Card som er blitt brukt.

Hvis du har betalt (delvis) med en annen voucher enn Shopcredit, vil du bare kunne bruke denne voucheren på nytt hvis du returnerer hele bestillingen.

Du kan alltid returnere kostnadsfritt til en lokal Hunkemöller-butikk. Du mottar refusjon innen 3 virkedager via den betalingsmåten som du selv brukte. Du finner nærmeste butikk her.
 

Hvordan kan jeg returnere en vare på Hunkemoller.no?

Fortsatt ikke helt fornøyd med bestillingen din? Ikke noe problem, du har 30 dager på å avgjøre om du ønsker å returnere bestillingen etter at du mottar produktet.
Du kan returnere bestillingen i en Hunkemöller-butikk helt kostnadsfritt, eller via et Postnord Service Point.

Retur i en Hunkemöller-butikk: 
Du kan alltid returnere gratis i en butikk i nærheten. Ta med deg returskjemaet til butikken. Du vil da motta tilbakebetaling innen 3 virkedager via den betalingsmåten som du brukte. Nærmeste butikk finner du her.

Retur via et Postnord Service Point:
1. Legg varene sammen med returskjemaet i pakken - det kan gjerne være den opprinnelige emballasjen. Hvis du vil returnere flere bestillinger i samme eske, ber vi om at du alltid sørger for å legge ved tilhørende returskjemaer i returesken. Vennligst bare klistre én returetikett på esken.
2. Klipp av returetiketten i hjørnet nederst til høyre på returskjemaet. Returetiketten klistres over klistremerket med den opprinnelige adressen på pakken.
3. Ta med pakken til etPostnord service point.
4. Når vi har mottatt pakken, vil du motta en bekreftelse på e-post. Dette kan ta inntil 10 virkedager. Beløpet blir overført til deg via den samme betalingsmåten som du brukte. Dette skjer innen 3 dager etter at du har mottatt bekreftelse på e-post. 

Det er flere betingelser som gjelder for å kunne returnere varer til Hunkemöller:
1. Varen(e) må returneres innen 30 dager. Denne perioden begynner den dagen du mottar bestillingen.
2. Varene skal ikke være brukt eller skadet. Alle de opprinnelige merkelappene/etikettene må være festet.
3. Hunkemöller forbeholder seg retten til å avvise forespørsel om refusjon dersom varene ikke blir returnert i sin opprinnelige tilstand.
 

Hvor mye koster returen?

Du kan alltid returnere varen(e) kostnadsfritt til en Hunkemöller-butikk eller via et Postnord Service Point innen en returfrist på 30 dager fra du mottar produktet.

Finnes det varer jeg ikke kan returnere?

Av hygieniske årsaker, vennligst la emballasjen for produktene nedenfor være uåpnet eller forseglet.

Produkterne skal være ubrukte og uskadet, alle orgiginale hangtags/ etiketter skal være på.

Hunkemöller forbeholder seg retten til å nekte refusjon dersom produkterne ikke retuneres til oss i original tilstand.

Vær vennligst oppmærksom på at gaveæsken kun kan retuneres hvis den e ubrukt, ellers kan du ikke få pengene tilbake.

1. Selvklebende bh-er
2. Alle produkter i Beauty-serien
3. Strømpebukser og strømper
4. Vibratorer og andre leker
5. Gavekort & Medlemskort
6. Gaveeske

Mottar jeg automatisk en annen vare når jeg returnerer varen?

Du vil ikke motta en annen artikkel hvis du returnerer en artikkel til Hunkemöller. Du kan imidlertid legge inn en ny ordre på Hunkemoller.no.

Hvordan bestemmes returbeløpet hvis jeg returnerer på nettet og jeg har brukt min Passion Points-rabattkreditt med bestillingen?

Per returnerte vare blir et proporsjonalt beløp kreditert ditt (digitale) medlemskort. Dette kan ta noen dager.

Hvor lang tid tar det før returen til en vare er behandlet?

Når vi har mottatt pakken din, vil du motta en bekreftelsese-post. Det kan ta opptil 10 arbeidsdager. Hvis du returnerer hele bestillingen, vil du motta hele beløpet, inkludert fraktkostnader. Hvis du returnerer en del av bestillingen, får du bare den delen tilbake. Så snart som mulig, men innen 14 virkedager vil du få refusjon. Vi refunderer deg ved å bruke samme betalingsmetode som du brukte i den opprinnelige transaksjonen. Hvis du returnerer bestillingen din i butikken, vil du få tilbakebetalt innen 2 virkedager hvis du betalte på nettet. Tilbakebetalingstiden starter når du returnerer bestillingen, eller indikerer at du returnerer bestillingen. Hvis returleveransen ikke er mottatt innen 14 virkedager, venter vi med tilbakebetaling til varene er mottatt, eller til du kan bevise at bestilling er returnert. Hvis det har skjedd unødvendige skader på produktet, kan det hende vi belaster deg for skaden. Du er bare ansvarlig for skader på grunn av bruk og det vi mener er rimelig, basert på produktets type og funksjon.

Spørsmål relatert til personvern.

Hunkemöller B.V. er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger. Det er din informasjon, og vi respekterer den. Personvernvilkårene dine gir deg detaljert informasjon om når og hvorfor vi samler inn dine personopplysninger, hvordan vi bruker den og hvordan vi sikrer at de forblir sikre. Hvis du vil slette, oppdatere, overføre eller få tilgang til dine personopplysninger, bruk kontaktskjemaet vårt på nettstedet: 1. Gå til "kontakt" og fyll ut de nødvendige feltene 2. Velg emnet "Personvern" 3. Send inn skjemaet Vi kontakter deg innen 30 dager etter forespørselen. Vi kan komme til å be om mer informasjon.

Kan jeg returnere varer bestilt på nett til butikken?

Ja, du kan returnere alt du har kjøpt på nettet til butikken. Du må kunne legge fram fakturaen eller kvitteringen for å gjøre dette.
Hvis du returnerer noe du har kjøpt til nettbutikken, vil refusjonen din bli betalt via samme betalingsmetode som den opprinnelige betalingen.

Hva hvis butikken la inn bestillingen for deg på nettet og du betalte med bankkortet ditt på betalingstidspunktet? 
Da vil verdien av det returnerte bil betalt tilbake til kontoen din.
Har du kjøpt noe i den faktiske butikken? Da får du en verdikupong eller et gavekort på undertøy tilsvarende verdien av de returnerte varene. 
Legg merke til at verdikupongen kun kan brukes i selve butikken, men gavekortet på undertøy kan også brukes til kjøp på nettet.

Hvis noe har vært brukt ut over det som er strengt tatt nødvendig for å kontrollere at alt er der og fungerer som det skal, er du ansvarlig for et eventuelt verditap.
Noen av våre produkter kan ikke returneres, spesielt de som er knyttet til beskyttelse av helse eller hygiene og der forseglingen er brutt etter levering, samt produkter som er åpenbart beregnet på en bestemt person.

Vennligst oppbevar emballasjen intakt på følgende artikler av hygienegrunner.
1. Klebe-BHer
2. Produkter fra skjønnhetsutvalget
3. Strømper og strømpebukser
4. Vibratorer