Sports BH-er for løping

Shop

Du har løpeutstyret klart: en fin sportstopp, en komfortabel løpetights og gode joggesko. Du er nesten klar til å dra! Det mangler bare ett essensielt element i dette sportsantrekket: riktig sports-BH.

Hvorfor bør du bruke en sports-bh mens du løper?

En sports BH er designet for å gi brystet den ekstra støtten du trenger når du trener. Mens du løper gjør du flere bevegelser som påvirker brystene dine. Med hvert skritt vil brystene dine sprette opp og ned, hvor spesielt de nedadgående bevegelsene vil ha effekt på brystene dine. Hvis du bruker feil sports BH (eller enda verre: ingen sports BH) når du løper, kan brystene på lang sikt miste formen og begynne å bli slappe. På lang sikt kan dette også påvirke nakke og korsrygg, noe som kan føre til sportsskader. Bortsett fra dette er det også mer komfortabelt å ha på seg en sports BH når du løper, da det vil holde brystene sammen.

Hvilken sports BH bør du ha på deg for å løpe?

Siden løping er en intensiv idrett, anbefaler vi alltid å velge en sports BH som gir maksimal støtte. Dette rådet gjelder både kvinner med større og mindre bryster. Ettersom for mye støtte ikke kan skade, men for lite støtte kan det. Hos oss er disse sports BH-ene nivå 3 sports BH-er, for idrett med høy påvirkning. Nivå 3 sports BH-er er spesielt designet for å gi brystene mest mulig støtte.

Sports BH-er

Sports BH-er

SE MER

4 tips for å prøve på en sports BH:

  1. En sports BH skal føles strammere enn en vanlig BH. Føles din sports BH veldig stram? Dette er ok så lenge du fremdeles kan puste, og brystene dine ikke begynner å gjøre vondt. En sports BH skal føles strammere enn en vanlig BH for å gi best mulig støtte. Vi har ofte en tendens til å kjøpe en større sports BH, men ved å gjøre det mister den sin funksjonalitet.

  2. Lukk en sports BH med en BH-krok på den ytterste kroken. Har sports BH-en kroker? Lukk da sports BH-en på den ytterste kroken når du fester den og sjekk om den fortsatt er tett. På denne måten, når sports BH-en din strekker seg litt over tid, vil du kunne justere BH-krokene for å sikre riktig støtte.

  3. Kom igjen! Løp og hopp mens du prøver på en sports-BH. For å teste om sports BH-en din er behagelig og tilbyr riktig støtte, kan du løpe litt inne eller ta noen jumping jacks. Hvis sports BH-en holder seg på plass og føles komfortabel, har du funnet en god passform!

  4. Strekk armene og sjekk om sports-bh-en sklir opp opp.
    Gjør de det? Da trenger du en mindre størrelse! For å sjekke om sports-bh-en er stram nok, kan du strekke armene over hodet. Hvis sports bh-en sklir opp, trenger du en mindre størrelse. Har sports bh-en en cupstørrelse? Da er det også bra å sjekke hvordan cupene sitter. Er cupstørrelsen heller ikke bra? Da kan du prøve på en sports-bh i mindre størrelse. Har den riktig cupstørrelse? Da kan du prøve en sports-bh i mindre størrelse med en større cup.