Forklaring på de forskjellige strømpetypene!

Strømpebukser, strømper, selvsittende strømper ... På Hunkemöller finner du strømpene du ser etter! Men hva er egentlig forskjellen mellom for eksempel et par strømpebukser og selvsittende strømper? La oss forklare! Du får en klar oversikt over forskjellen mellom strømpetypene så du vet forskjellen mellom dem, og kan velge strømpene som passer best til dine behov!

Hva er strømper?

Du har på deg strømper med en hofteholder. Strømper er rett og slett det samme som et par strømpebukser, men uten buksene. De fleste strømpene sitter oppe på lårene, men lengden kan variere. Hvis du vil ha på deg strømper, trenger du også en hofteholder slik at de ikke sklir ned. Å kombinere strømpene dine med en hofteholder er ikke bare funksjonelt, men gir også looken din et snev av sexy.

Shop

Hva er selvsittende strømper?

Selvsittende strømper er det samme som strømper, men de holdes oppe uten en hofteholder. Selvsittende strømper har silikon på den indre overflaten på båndet som holder den på plass. Selvsittende strømper krydrer antrekket ditt, men er også perfekt å ha på seg under stramme klesplagg ettersom selvsittende strømper ikke har noen synlige sømmer som strømpebukser.

Shop

Hva er strømpebukser?

Strømpebukser dekker den nedre delen av kroppen din fra hoftene og ned til tuppen av tærne. Strømpebukser får du i forskjellige denier. Denier refererer til tykkelsen på strømpebuksene og dens gjennomskinnelighet. Strømpebukser på rundt 10 denier er for eksempel tynnere og mer gjennomskinnelig enn strømpebukser på rundt 60 denier. Strømpebukser får du i mange forskjellige design, du kan få enkle strømpebukser, men også strømpebukser med (sexy) trykk.

Shop

Hva er en hofteholder?

Du har på deg en hofteholder over strømpene dine og fester strømpebåndene til strømpene dine. Hofteholdere kommer i forskjellige former; noen har du på hoftene, mens andre går opp til midjen. De fleste hofteholdere har et feste bak med 4-6 (justerbare) hofteholderstropper med klemmer til å feste dem til strømpene dine.

Shop

Vil du vite mer om strømper? Finn ut hvordan du kan vaske strømpene dine fra Hunkemöller på denne siden! Se også våre tips om hvordan du skal ta på og bevare strømpene dine uten å skade dem.