Fødselsundertøy

Hva er fødselsundertøy?

Fødselsundertøy er undertøy spesielt designet for gravide. Det er laget av mykt stoff som strekker på seg så det kan tilpasse seg kroppen din som forandrer seg, og gi deg den rette komforten. Visste du derimot at du kan ha på deg vanlig undertøy gjennom graviditeten? Så lenge det sitter komfortabelt er det alt som skal til. Hvis du er ukomfortabel kan du alltids bytte til offisielt fødselsundertøy. Oppdag hva slags undertøy du kan ha på deg som fødselsundertøy!

Hva slags fødselsundertøy trenger jeg?

Undertøyet ditt må være komfortabelt gjennom graviditeten din. Så vær oppmerksom på stoffet. Er det laget av mykt stoff? Desto viktigere, strekker det på seg? Det er alt du trenger! Når det kommer til typer, her er noen ting du må være mer obs på:

Tips: Velg minst en størrelse større enn din vanlige trusestørrelse. Da har du litt ekstra plass til å vokse.

Brazilian

Brazilian er fine å ha på seg under graviditeten. De sitter lavt på hoftene, så de trykker ikke inn i magen siden de sitter komfortabelt på rumpa.

Shop Brazilian

Stringtruser:

Hvis du føler at det fremdeles er komfortabelt å ha på seg kan du bare fortsette å bruke stringtruser. Bare sørg for å ha på deg stringtruser som sitter lavt på hoftene. Avhengig av hvor raskt du vokser kan du fortsette å bruke dine vanlige stringtruser i begynnelsen.

Shop

Sømløse truser:

Som du skjønner av navnet, har sømløse truser ingen sømmer, og det er akkurat grunnen til at denne trusen er fin å ha på seg når du er gravid. Det er ingen sømmer som skjærer inn i huden din, så de er superkomfortable å ha på seg!

Shop

Hva slags fødselsundertøy du kan bruke etter fødselen?

Eget undertøy:

Etter å ha født har formen en tendens til å bevege seg tilbake mot din egen størrelse (etter hvert). Hvis det er komfortabelt kan du snart begynne å ha på deg ditt vanlige undertøy igjen. Kanskje du ikke vil ha på deg stringtruser i begynnelsen, siden du sannsynligvis må ha på deg fødselsbandasje etter fødselen.

Undertøy med høyt liv

Etter å ha født vil du kanskje ha på undertøy som gir deg mer støtte. Du kan prøve å se om undertøy med høyt liv føles mer komfortabelt. På denne måten gir du magen din mer støtte siden den vanligvis sitter godt over navlen din.

Shop

Boksershorts:

Boksershorts er også gode å ha på seg etter graviditeten. Spesielt når du fremdeles må ha på deg de store fødselsbandasjene. Disse passer enkelt i boksershortsen.

Shop