Ulike typer treningstights

Det har aldri vært lettere å velge de rette tightsene med våre tre ikoniske tights, perfekt for alle og enhver anledning!

På jakt etter det perfekte paret til HIIT-treningen hjemme? Med knebøy-sikkert og pustende stoff, er "Oh My Squat" ditt beste alternativ! "Make Me Zen" er perfekte for meditasjonsøyeblikkene på en søndagsmorgen. Med en høy midje med silikon-kjerneskulptur, trenger du aldri å være redd for at de glir ned. Enten det er sol eller regn, "Run Baby Run"-tightsene er din beste venn når du løper: laget av pustende resirkulert stoff, med en indre snor og skjulte lommer til nøklene dine.

Make Me Zen

Få kompromissløs tøyelighet i Make Me Zen-tights. Med silikonlinning trenger du aldri mer være redd for at tightsene dine skal gli ned. Tights laget for å tilpasse dine tanker og bevegelser.

Shop

Oh My Squat

Oh My Squat-tightsen er vår 100% knebøy-sikre tights. Den tar deg ut av din komfortsone og inn i din treningssone. Gå ut og dytt deg selv!

Shop

Run Baby Run

Du er alltid klar til å løpe i Run Baby Run-tights Reflekstrykket på tightsen gjør deg synlig under svake lysforhold mens snoren på innsiden sørger for perfekt passform. Du må bevege deg!

Shop

Treningstights

SE MER