Ulike typer treningstights

Vi er stolte av å presentere våre tre typer treningstights. "The Flex" er laget av behagelig bomull, er den ultimate hverdagslige tightsen, og perfekt for treningsøkter med lav intensitet. For mer intensive treningsøkter har vi designet "The Performer" laget av raskt tørkende stoff. Denne tightsen gir deg litt ekstra selvtillit når du trener. Leter du etter en høykvalitets tights som gir ekstra støtte? Sjekk ut "The Power" -tightsen. Å velge riktig tights har aldri vært så enkelt!

null

The Flex

Hvem sier at treningsutstyr bare er for treningsstudioet? Denne er laget av supermyk bomull, og The Flex er en tights du har lyst til å bo i, trene i, ha på til hverdag og selvfølgelig se bra ut i.

SE MER
null

The Performer

Hendene i taket for tights som gjør at du vil trene. Ved å bruke polyester og et treningsstoff som tørker superraskt, er The Performer er en tights som passer for både trening og til hverdags.

SE MER
null

The Power

Er du klar til å føle ‘The Power’? The Power-tights er laget av kompresjonsstoff som er designet for å klemme og støtte på alle de rette stedene, og er perfekte for seriøse treningsøkter, men likevel komfortable og stilige nok til å bruke hele dagen.

SE MER
null

Treningstights

SE MER