Hunkemöller x Pink Ribbon

Hunkemöller støtter Pink Ribbon

Hunkemöller er mer enn bare et undertøysmerke, vi bryr oss om kvinners velvære og helse. Hunkemöller fortsetter mot målet om økt kunnskap om brystkreft, noe som demonstreres gjennom vår kontinuerlige støtte av Pink Ribbon. Ved å bruke plattformen vår som et populært undertøysmerke kan vi nå ut til et bredt publikum og bidra til å opplyse kvinner om viktigheten av tidlig oppdagelse, regelmessige undersøkelser og hvordan man passer på brystene sine.

Opp til årets kampanje samarbeider vi med den hollandske skuespilleren og forretningskvinnen Moïse Trutsfull og den tyske skuespilleren og Pink Ribbon ambassadøren Vanessa Eicholz.

Moïse mistet mormoren sin til brystkreft, noe hun ble dypt berørt av. Siden da har hun, sammen med sin mor, Quinty Trustfull, dedikert tid til å øke kjennskap til brystkreft og støtte initiativer som arbeider for å bekjempe kreft.

Ved siden av underholdningkarrieren sin er Vanessa også kjent som Pink Ribbon ambassadør med et sterkt engasjement. Vanessas pasjon kommer fra personlig erfaring og personlige beretninger fra dem hun har møtt.

Moïse Trustfull og Vanessa Eicholz kobler deres personlige erfaring med brystkreft til denne kampanjen og målet vårt. Deres historier understreker hvor viktig det er å øke kunnskapen om brystkreft og aktivt bidra til kampen mot denne utbredte sykdommen. Hold øye med våre sosiale plattformer for å se kampanjen!

Vi er utrolig stolte over samarbeidet vårt med Pink Ribbon. Sammen øker vi kjennskap til brystkreft gjennom å spre kunnskap som kan lede til tidlig oppdagelse.

Bli med og gjør en forskjell! #HunkemöllerCares #PinkRibbon #BreastCancerAwareness

Støtt Pink Ribbon

For å støtte kampanjen og Pink Ribbon selger vi Pink Ribbon armbåndet på nettet og i butikkene våre i Holland og Tyskland. Hvert år designer Pink Ribbon et armbånd til salg verden over. I år designet Pink Ribbon ambassadøren Quinty Trustfall armbåndet som en hyllest til hennes mor som gikk bort altfor tidlig og for å feire Pink Ribbon sit 20 års jubileum. Resultatet er et vakkert armbånd fylt med symbolikk. Pink Ribbon armbåndet har 20 perler, '20' diskret inngravert i båndet og to spesielle vedheng, hvorav en sommerfulg som symboliserer håp og kjærlighet.

Empowerment møter stil med Bessie BH-en

Men det er ikke alt: vi ønsker også å bidra til innsamlingen. For hver utvalgte Bessie BH uten vattering som selges i Holland eller Tyskland og Pink Ribbon armbånd som selges i Holland, Tyskland og Belgia i løpet av oktober måned, kommer deler av salget til å gå til Pink Ribbon. Den samlede innsatsen understreker engasjementet vårt og ønsket om å gjøre en positiv forskjell og viljen til å stå side om side med enhver kvinne som kjemper mot brystkreft.
Se her

Den nakne sannheten om brystkreft

  • • Én av syv kvinner i Nederland blir diagnostisert med brystkreft en gang i løpet av livet sitt. Selv om sjansene for å overleve har økt betraktelig de siste tiårene, tar fremdeles denne sykdommen mer enn 3000 liv hvert år. Mer forskning trengs, og det haster.
  • • En undersøkelse utført av Hunkemöller blant 1615 respondenter, avslørte at et negativt selvbilde utgjør en risiko for kvinners helse.
  • • Å sjekke deg selv jevnlig, og ta tid til å faktisk se på brystene dine, hjelper å oppdage de tidlige stadiene av brystkreft (som øker sjansen din for å overleve denne sykdommen).


Besøk Rosa sløyfe-nettsiden for å oppdage mer om hvordan du kan utføre en selvundersøkelse, og hva du skal se etter.