Hunkemöller x Pink Ribbon

Egenkjærlighet, for kjærligheten til bryster

Årets tema for oktobers Rosa-sløyfe aksjon handler om egenkjærlighet.

Visste du at kvinner som er tilfredse med brystene sine også sjekker dem oftere?  
Forskning viser at egenkjærlighet har en direkte påvirkning på hvor nøye kvinner undersøker brystene sine. To av tre kvinner sjekker ikke brystene sine, fordi de ikke liker dem.  
Dette må gjøres noe med! Det er på tide å begynne å elske alle slags bryster. Det er på tide å snakke om pupper.  

For å øke bevisstheten om brystkreft og viktigheten av å sjekke dem selv, innleder vi denne måneden en samtale om hva kvinner syns om brystene sine.  

Følg #TittyTalks på Instagram og ta del i samtalen!

Støtte Pink Ribbon

Hvert år designer Rosa sløyfe et armbånd for å samle inn penger, og slik kan vi vise støtte. I år har de kalt det for «embracelet» for å omfavne all kvinnene som kjemper mot brystkreft. Kjøp armbåndet her i våre butikker.
Se her

Bessie polstret spileløs BH

Du støtter også Rosa sløyfe-aksjonen når du kjøper Bessie spileløs BH i rosa. 100 % av overskuddet går til Rosa sløyfe og støtter arbeidet de gjør for å øke bevisstheten rundt brystkreft.
Se her

La oss snakke om pupper!

For å øke bevisstheten rundt det fakta at bryster er vakre, og at det ikke finnes noe slikt som «normale» bryster, innleder vi denne måneden en diskusjon med en kampanje på sosiale medier kalt #TittyTalks. Vi skal sette søkelys på et alvorlig tema på en munter måte og spørre kjente kvinner om å snakke om sine edle kroppsdeler. Hvordan oppfatter de puppene sine? Hva er det de liker ved dem og hvilken karakter vil de gi dem? Sjekk ut alle sammen på vår Instagram, og følg #TittyTalks. Del og start din egen #TittyTalks med venner.

Den nakne sannheten om brystkreft

  • • Én av syv kvinner i Nederland blir diagnostisert med brystkreft en gang i løpet av livet sitt. Selv om sjansene for å overleve har økt betraktelig de siste tiårene, tar fremdeles denne sykdommen mer enn 3000 liv hvert år. Mer forskning trengs, og det haster.
  • • En undersøkelse utført av Hunkemöller blant 1615 respondenter, avslørte at et negativt selvbilde utgjør en risiko for kvinners helse.
  • • Å sjekke deg selv jevnlig, og ta tid til å faktisk se på brystene dine, hjelper å oppdage de tidlige stadiene av brystkreft (som øker sjansen din for å overleve denne sykdommen).


Besøk Rosa sløyfe-nettsiden for å oppdage mer om hvordan du kan utføre en selvundersøkelse, og hva du skal se etter.  

Et negativt selvbilde er en helserisiko

Dette er det urovekkende innblikket vi har fått fra en undersøkelse vi utførte for Rosa sløyfe, der vi så på hvor fornøyde kvinner var med brystene sine. Sosiale medier ser ut til å spille en stor rolle når det kommer til kvinners (negative) oppfattelse av brystene sine. På grunn av de begrensete skjønnhetsidealene som blir presentert for oss på sosiale medier, føler mange kvinner at brystene deres ikke er «normale». Vi ønsker å bryte ned denne ideen om «normalitet», og vise at det ikke finnes noe som heter «normalt» siden hvert bryst er annerledes. Og sexy kommer i alle former. Mens én kvinne kanskje syns brystene hennes er for små, tenker kanskje en annen at hennes bryster er ulike. Vi ønsker å sette søkelyset på mangfoldet av bryster. Ved å feire forskjellene og ta godt vare på oss selv, kan vi bli både fysisk og psykisk sunnere.

Å kjenne kroppen din inn og ut er også en type egenkjærlighet. Kroppen og brystene dine vil fortsette å forandre seg etter hvert som årene går. Ta godt vare på kroppen din og vit hvordan brystene dine føles og hvordan de ser ut – dette vil gjøre det enklere å oppdage endringer og avvik på et tidligere tidspunkt. Dersom noe føles feil, snakk med legen din.

Så neste gang du står foran speilet – tørr å ta en titt. På ordentlig.