• Hjem
 • Joggebukser
Tilbake
Filtre
Lukk
Kategori
 • Velour kolleksjon
 • Topper & hettegensere
 • Joggebukser
Type produkt
Farge
Pris
Sorter etter
Anbefales
Nyheter
Laveste pris
Høyeste pris
Mest populært

Joggebukser

1 produkt
Filtrer / Sorter
Sorter etter
Anbefales
Nyheter
Laveste pris
Høyeste pris
Mest populært
 • Velvet lace shorts, Svart
  Du har allerede etterspurt varsel om størrelse. Vennligst vent på vår e-post
  +3 flere farger

  Velvet lace shorts

  379.00

Loungebukser for kvinner

Lyst på en hjemmekveld eller jobbe hjemmefra? Vi har det du trenger! Med våre stilige loungebukser kan du gjøre nettopp det. Hos Hunkemöller har vi et bredt utvalg av loungewear-bukser for kvinner som både er flatterende og veldig behagelige. Kombiner buksene med en av våre matchende hettegensere og du har et perfekt loungewear-sett.

Loungewear til hjemmebruk, ute og overalt

Loungewear er lykkestedet vårt, de er flotte når du vil slappe av hjemme men loungebukser kan også brukes ute. De dagene da du måtte velge mellom "husklær" og "gå ut klær" er over. Våre myke, men stilige loungebukser kan brukes når du løper ærend uten at det ser ut som om du kommer rett fra sengen. Style buksene dine med favorittjoggeskoene, en skinnjakke eller en fin lang trenchcoat, så er du i gang.

Hunkemöllers komfortable buksekolleksjon

I vårt brede utvalg av loungebukser har vi en perfekt joggebukse for alle. Fra  bukser med sleng til bærekraftige loungewear-alternativer og joggebukser til hverdagsbruk. Til våre kortere og høyere babes har vi en spesiell petite og høy loungewear-kolleksjon. Finn fargen som passer deg best og skaff deg buksene  i dag.